משפט השבוע
L LCA New member 1/10/05 #2 שלי- שמיעה. "כולם שומעים את הפעמון, כל אחד שומע צליל אחר. אך זה ששומע ללא אוזניו, שומע את כל הצלילים גם יחד."
שלי- שמיעה. "כולם שומעים את הפעמון, כל אחד שומע צליל אחר. אך זה ששומע ללא אוזניו, שומע את כל הצלילים גם יחד."
V vca New member 2/10/05 #3 ושלי קודם כל אני מאוד שמח שהוספת הודעה זו. אני מאוד אוהב ציטוטים רק שמתי לב שהביקוש להם בפורום נמוך ולכן הפסקתי לפתוח שירשורים כאלה בימי חמישי. ועכשיו שלי להפעם: Even God cannot change the past -Agathon שנה שמחה מאוד.
ושלי קודם כל אני מאוד שמח שהוספת הודעה זו. אני מאוד אוהב ציטוטים רק שמתי לב שהביקוש להם בפורום נמוך ולכן הפסקתי לפתוח שירשורים כאלה בימי חמישי. ועכשיו שלי להפעם: Even God cannot change the past -Agathon שנה שמחה מאוד.
C csh018 New member 2/10/05 #4 וזה מה ששמעתי בסוף שבוע השמחה היא בת זוגו של הלב השבור רבי נחמן מברסלב
A avorly New member 8/10/05 #5 LCA, |תןדה| שהחזרת עטרה ליושנה. ולכולם- לאף אחד לא נמאס מכלום, מה שהתחלנו כרוטינה- נמשיך. הרי כולנו לומדים מכולנו.
LCA, |תןדה| שהחזרת עטרה ליושנה. ולכולם- לאף אחד לא נמאס מכלום, מה שהתחלנו כרוטינה- נמשיך. הרי כולנו לומדים מכולנו.