משחק לסופהשבוע

../images/Emo124.gif משחק לסופהשבוע ../images/Emo126.gif

שטותי הציעה מותק של משחק / שרשור לסופהשבוע - שכל אחת תספר משהו נחמד שקרה לה השבוע. נראה לי אחלה רעיון, תודה שטותי! אז בואו נשמע איזה דבר טוב קרה לכן השבוע ...

../images/Emo55.gif משהו נחמד שקרה לי השבוע ...

קבלתי שתי הצעות מעניינות בתחום העבודה. נקווה שיצאו מזה סדנאות מעניינות!

Ofra m

New member
משהו טוב שקרה...

היה לי משפט עם סכסוכי שכנים ונראה לי שהכל יסתדר לטובה ואנחנו בקרוב נהיה מאחורי זה.

gitta

New member
השבוע קיבלתי אימייל מארה"ב

מילד שנשך אותי בגן לפני שישים ושלוש שנה (-: הוא ראה את כתובת האימייל שלי בהודעת שרשרת שקיבל וביקש לחדש את הקשר. הרגע קיבלתי אימייל נוסף מבת כיתה לשעבר בביה"ס היסודי, גם היא בארה"ב עשרות שנים וגם איתה לא היה לי קשר יותר מחמישים שנה. היא קיבלה את כתובתי מהנשכן הקטן... מסתבר שפתאום כל העבר שלנו קם לתחייה, האנשים חשים נוסטלגיה ואולי רוצים להרגיש שוב ילדים קטנים. זה היה ממש נחמד לי.

shtuty

New member
../images/Emo42.gifמשהו נחמד שקרה לי השבוע

אתמול ביקרתי במועדונית שלי, אחרי חודש שלא הייתי, וכל הילדים רצו אליי, והכינו לי מכתבים שהם התגעגעו, והיה ממש כייף לראות אותם אחרי המון זמן.

טוב אז באיזה בוקר יצאה השמש../images/Emo42.gif

לקחתי את אחד החברים שלי עם האופנוע(אני חולה על אופנועים
ונסענו לנו לים...לקחנו סדין, ביסלי, במבה, טאקי חדש,וככה נרדמנו לנו מול הים ...כשהשמש החמה עלינו, ואז בערב גיליתי שנישרפתי חצי צד
אבל היה שווה..

משהו טוב...

שקורה בשבוע האחרון.... |תהדגש|אני משתחררת מהצבא!!!!|סהדגש| (בעזרת השם... אם לא יעשו לי יותר מדי בעיות... אני אמורה להתחרר עוד שנה... אבל ביקשתי לצאת עכשיו... וזה כנראה מה שיקרה..... אז תחזיקו אצבעות...) שבוע טוב ולכוווולם!!!!

gלולוגית

New member
שיהיה בהצלחה, מחזיקה אצבעות

גם ברגליים! (מאד אהבתי להשתחרר מהצבא...)

SunShine28

New member
אמנם כבר אמצע השבוע, אבל ...

בשבוע שעבר נולדה לי אחיינית חדשה. מתוקה מתוקה! אני מרחרחת כל הזמן את הריח שלה.

למעלה