משחק הפורומים - מחזור 1!

  • פותח הנושא g3h
  • פורסם בתאריך

g3h

New member
../images/Emo124.gifמשחק הפורומים - מחזור 1!

מחזור 1 (פורום "השיר שלנו" בחופש): השמינייה - רוקדים עם כוכבים טלנובלה בע"מ - חברים אהבה מעבר לפינה - כוכב נולד בכל מחזור אני אציג בפניכם 2 שאלות שחיבר הפורום המתחרה ואתם תצטרכו לענות עליהן. הנציג שלכם הוא מילקי ספירלה והוא ישלח לי את התשובות של חברי הפורום עד יום שלישי בשעה 14:00. מלבד 2 השאלות (שכל אחת שווה 10 נק'), תצטרכו להכין מתנה לפורום שמתמודד מולכם (פרטים בהמשך). החלק האחרון של המחזור מחולק לשתי משימות שונות שאני חיברתי. משימה אחת על "רוקדים עם כוכבים" ומשימה אחת על הפורום המתחרה. כל פורום צריך לעשות את שתי המשימות. השאלות של פורום "השמינייה" 1. איך קוראים לבחורה שהופיע בפרק 60 והולכת לשחק בעונה הבאה? 2. מי השחקנית שמשחקת את מאיה (לא איה) דביר?
כל שאלה שווה 10 נק'. פורום "השמינייה" יענה על שתי השאלות שאתם שלחתם לי. מתנה לפורום "השמינייה" מתנה יכולה להיות: משהו יצירתי לפורום, ברכת הצלחה יפה או כל משהו שקשור לתוכנית שהם מייצגים. במקרה הזה תצטרכו להכין מתנה לפורום "השמינייה". המתנה היפה יותר מבין שתי המתנות תזכה את הפורום ב-30 נק' והמתנה השנייה תקבל 20 נק' בלבד. משימת "השמינייה" עליכם לכתוב תסריט ובו "מככבים" שמונה סלבריטאים ש"מחליפים" ליום אחד את השמינייה. הסיטואציה: כולם נמצאים בשיעור בכיתה. המטרה: להצחיק. הדמויות: שמונה סלבריטאים לבחירתכם מכל התחומים שיש. (מקום 1: 25 נק', מקום 2: 15 נק'). עליכם לבחור ולשלוח תסריט אחד בלבד! משימת "רוקדים עם כוכבים" עליכם למצוא באינטרנט שתי תמונות. אחת של ניצה שאול והשנייה של עומר ברנע. עליכם "לשלב" בין התמונות כך שתצא התמונה המצחיקה ביותר. אחרי שתסיימו תשלחו לי את התמונה. (מקום 1: 25 נק', מקום 2: 15 נק') הפורום שיזכה ביותר נקודות במשחקון הזה - יקבל 3 נקודות למשחק הכללי ויתמקם במקום טוב בטבלה. הפורום המפסיד לא יקבל נקודות. במידה ויהיה תיקו - כל פורום יקבל נקודה אחת. ב-ה-צ-ל-ח-ה!!
 
על השאלה השניה יש לי תשובה

מפה: http://www.shesh.co.il/programmes/shminia/actors.asp?id=7&#aya כשהיתה בת 10 קראו לה מאיה. ב"שמיניה" היא הופכת בן לילה לילדה בת 15 בשם איה. קוראים לשחקנית: הילי ילון תגידו לי אם זה נכון כי יש לי yes
 

g3h

New member
כדאי לכם להתמקד במשימות גם..

תנסו לעשות מתנה יפה לפורום השמינייה - משהו שקשור לפורום או לתוכנית "השמינייה". אפשר לצרף משהו מיוחד שקשור ל"רוקדים עם כוכבים"... תנסו לכתוב תסריט מצחיק עם שמונה סלבריטאים - עצה: לכו על פוליטיקאים ועל סלבס מפגרים במיוחד.. והכי חשוב - משימת "רוקדים עם כוכבים"! אתם בטח לא רוצים שהם ינצחו אתכם בזה! תעשו משהו בפוטושופ עם ניצה שאול ועומר ברנע - בטוח יש פה מישהו בפורום שמומחה בזה!
 

g3h

New member
תשובה לשאלה ה-1 אפשר למצוא ב...

HOT VOD! לכל פורום נתתי רמז על השאלות.. תשובה לשאלה ה-2 אפשר למצוא (בדיוק כמו לשאלות שאתם חיברתם) תשובה באינטרנט... וזה לא כזה מסובך - הרגע מצאתי!
 

g3h

New member
לא!!

תנסה למצוא את התשובות באינטרנט.. יש הכל!
 
לא, אל תפרוש../images/Emo110.gif

אנשים מה קורה לכם?! יאללה כולם לעזור!! לא רק אנחנו.. יאללה.. יש עד מחר.. בואו נתחיל להזיז אתזה
הכנתי מתנה.. לא השקעתי כי אינלי זמן
אבל זה מה שיצא..
 

54316

New member
בשם נציג פורום השמייניה..

אני מודה לכם מאוד והשקעה יפה מאוד סתיו נציג הפורום המתחרה (השמייניה)
 
למעלה