מפגש

../images/Emo124.gif מפגש

היי בנות/בנים, בוקר טוב
אשמח לארגן אצלי מפגש פורום. אני גרה במרכז ויודעת שעכשיו זה זמן בחינות, אז... להתפקד ולזרוק תאריכים נוחים למפגש.

עינת ב6

New member
מקפיצה תקווש...../images/Emo105.gif

מתפקדת חמודה... וגם מקפיצה לך! באשר לזמן רק לא שבת בבקשה...

היי מתוקה ../images/Emo23.gif

תודה על התגובה ועל ההקפצה. גם לי לא הכי נוח בשבת. חשבתי יותר בכיוון של יום חמישי מתישהו. נחכה ונראה אם יש עוד מתפקדות. אני ממש מקווה שכן כי אני יודעת לקנות עוגות ממש טובות
.

בוליקי

New member
גם אני בעד חמישי...

בכל מקרה אני לא יכולה בימים שלישי ורביעי (שבהם אני עובדת עד מאוחר מאד). מחכה להשוויץ עם כישוריי הקולינאריים...

יקירותיי ../images/Emo141.gif

סגרנו על יום חמישי 1/7 או 8/7? כל אחת שתחליט מה נוח לה יותר ולפי הרוב נחליט (לפחות קצת דמוקרטיה
). מצפה לראות את כולכן סופסוף פנים מול פנים...

עינת ב6

New member
בעד ה8.7! ודרך אגב...../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif

כולן משוויצות על שהן יודעות לקנות עוגות נפלאות אז אני אשוויץ ואומר שאני יודעת לקנות פשטידות מצויינות... בורקסים מצויינים... אה... וגם בגדים ונעלים ואבנים וסרטים ...
אהמ... טוב, עכשיו הבנתי למה הכרטיס אשראי שלי נראה ככה!!!
מקווה לראות אתכן בקרוב!!!

../images/Emo6.gif חשבתי...

שרק הכרטיס שלי נראה ככה. משום מה פיתחתי כישורים טובים מאוד בכל הנוגע לביזבוזים. את בכיף יכולה להפגין כישורים בקנייה של דבר שונה מעוגה... לדעתי אפשר לסגור את ה- 8/7 ולפתוח רשימת מגיעים/מגיעות כדי להחליט מה יביא מה...

עינת ב6

New member
../images/Emo140.gifאיפה נפגש? ובאיזה שעה?

ושוב מתוקה... אשמח לעזור בכל דרך שאוכל... במיוחד עכשיו אחרי שסיפרת לי שגם את שותפה לכישורי המיוחדים... היוצרים חור ענק בארנק...

בנות יקרות...

אז ככה, נפגש ביום חמישי ב- 8/7 אצלי בבית. אני גרה בחולון (כתובת מדויקת במסר כמובן). נראה לי ששעה 20:00 הכי נוח אבל אשמח לשמוע דעות שונות במידה ויש. במסר גם נחליף טלפונים ונחליט מי מביא מה

למעלה