מפגש!

Slow Cheetah

New member
../images/Emo124.gifמפגש!

בגלל שאנחנו עדיין בחופש הגדול, חשבתי שאולי אפשר לארגן מפגש. מי בעד? אם יהיו מספיק אנשים שרוצים, אני אתחיל להציע תאריכים. תשרשרו
/
. ובלי לשרשר לפה דברים לא קשורים, תודה.

Slow Cheetah

New member
אתה יודע שחלמתי עלייך היום? ../images/Emo3.gif

(אתה לא מתחבר, אז אני אספר פה את החלום
) בכל מקרה, אז הייתי בת"א עם עוד 2 חברות, ואז חשבנו ללכת לבקר אותך (הן לא הכירו אותך). אז נכנסו לבניין שלך, והתחלנו שם לשגע את המזכירה (כן, הייתה לכם מזכירה לכל הבניין, אין לי מושג למה). ואז בדקתי את התעודת זהות שלך, כדיי להיות בטוחה שאתה באמת גר שם, והתחלנו לחכות לך, והיא לא הסכימה לתת לנו את המספר פלאפון שלך, אז התחלנו לצאת לחנויות קרובות ולבקש את המספר. בסוף חזרנו, ואז הגעת עם אישתך ועוד כמה אנשים אחרים, וחברה שלי (הכירה אותך פתאום
) התחילה לקרוא לך. אחריי זה בקושי זיהית אותי, וכל הזמן אישתך הביאה לנו תמונות שלך מטקס הסיום לימודים שלך או משהו. וחברה שלי כל הזמן הוציאה מדבקות של שרק שהיא אמרה שזה ישראכארט או משהו כזה, ואתה אמרת שאתה רוצה שהיא תתן לך את זה בתור כסף. זהו, נגמר
אמרתי שאני אוהבת לחפור על חלומות שלי על אנשים?

Lion_Heart

Well-known member
אה. . . אהבתי

חלום ממש מפורט
ןכן אני כן מקבל מדבקות של שרק בתור כסף,ולא אני לא מכיר את חברה שלך אני אישית חלמתי על אמה פרוסט במדים של מכונאית רכב

Slow Cheetah

New member
זה היה חלום אירוטי? ../images/Emo3.gif

לא אשמתי שזה נשמע ככה
תתחבר למסנג'ר!!!!

Lion_Heart

Well-known member
אני מתחבר

(מחובר עכשיו למעשה) את לא מחוברת. . .טוב נתאם משהו במסרים
ועל EMMA FROST אני לא מדבר
היא כל כך. . . כל כך. . . אריסטוקרטית LOL

../images/Emo221.gifדני את אף פעם לא מגיעה למפגשים

(!!!!!!) בכל מקרה אני אראה מה התאריך ואולי אעבור שם, אז.. לא יודעת.
כזה

Slow Cheetah

New member
היו רק שני מפגשים ../images/Emo3.gif

ואני מקווה שאני אצליח לארגן את זה בזמן שאני אהיה אצל סבתא שלי, ואז זה פשוט נסיעה של 15 דקות (אולי פחות?) לעזריאלי. ואני צריכה לראות כמה אנשים רוצים, אני לא אארגן 3 אנשים למפגש

supercoconut

New member
../images/Emo45.gif

זה יהיה בעזרי נכון? בכללי, חוץ מהכמה ימים אחרונים לחופש אני פנויה.

Anna Banana25

New member
../images/Emo45.gif

אבל מתי בדיוק? כי אני עובדת
ו... זה בסדר שאני דיי חדשה ואני אבוא? אתם נחמדים

למעלה