תבואי יא מלעונה!
א אורושית6 New member 1/10/07 #21 ../images/Emo221.gifטוב אז... בואו נקבע שעה אחרת כאילו כל אחד בא פה ל"ביקור" , וצריך שעה ומקום שכולנו נפגש כי לי לפחות אין פה פלאפונים של אנשים
../images/Emo221.gifטוב אז... בואו נקבע שעה אחרת כאילו כל אחד בא פה ל"ביקור" , וצריך שעה ומקום שכולנו נפגש כי לי לפחות אין פה פלאפונים של אנשים
י יהלושש1 New member 1/10/07 #30 יאאא נעצו הודעה שלי ../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif מאגניבה שכמותי (אור- בשביל גזעית )
S Slow Cheetah New member 1/10/07 #34 זה כמו הזה שאני הופעתי בו? כאילו, תחת הכותרת של איזשהו פורום ואז יש קישור להודעה שלך?
א אורושית6 New member 1/10/07 #35 ../images/Emo221.gifלא..את הופעת ב"היום בפורומים" ואז היה גם תמונה כזאת של הירוז על זה שהיא מתחילה מחר, נכון? אז אם תסתכלי בע'מ הראשי של הפורומים, הופעתי למטה בהודעות ממולצות על השרשור של "אתה יודע שאתה מכור לגיבורים כש..." חחח..
../images/Emo221.gifלא..את הופעת ב"היום בפורומים" ואז היה גם תמונה כזאת של הירוז על זה שהיא מתחילה מחר, נכון? אז אם תסתכלי בע'מ הראשי של הפורומים, הופעתי למטה בהודעות ממולצות על השרשור של "אתה יודע שאתה מכור לגיבורים כש..." חחח..
א אורושית6 New member 1/10/07 #40 ../images/Emo221.gifאת אומרת את זה לי? תגידי לדני, היא התיחלה! חחחח סתם