יש שנאה ענקית לעם היהודי../images/Emo101.gif
בכל מקום בעולם. האנטישמיות נמצאת בכל מקום. גם פה. גם בין היהודים. זה נכון שהם עשו משהו בקשר לזה, אבל זה לא אומר שהאחרים לא רצו... לאף עם בעולם, אולי חוץ מל-דנים נגיד... אבל בלי להגזים יותר מידי אני יכול לומר בביטחון שלאף עם בעולם(טוב, רובם.) לא באמת היה אכפת או אכפת כרגע מהשמדת העם היהודי. וזה בסדר. ככה זה אנושות. אם הייתי בגישתך, של לשנוא את אותו עם(שהרי היום זה כבר הילדים שלהם, לא כאלה שעשו כלום, הם רוצים עדין כמובן. אבל כולם רוצים.) שרוצה להשמיד אותנו. אני מניח שאם הייתי במצב הזה הייתי מסתגר בחדרי ואו תוקע כדור במוחי או יוצא במסע להשמדה עולמית. אבל אני לא. אני חיי עם עצם העובדה שאני חלק מאחת הקבוצות השנואות ביותר בעולם, גם אם לא בצדק(מישהו מוצא צדק בעולם
אני אשמח לשמוע.). אבל ככה זה. דיי להתבכיין. די לומר כמה שהם חארות, הם לא. הם בני אדם. הם אנושיים. זאתי התגלמות האנושות ודיי להשלות את עצמך שהם היו חארות לא אנושיים ומטורפים. כי הם לא. אני חיי בעולם הזה. ואני לא שונא אותם. אם יצא לי לפגוש גרמני אשפוט אותו על פי מי שהוא. כי הוא אדם, לא עם. כמובן שאם אטייל לי בעולם תמיד אסתכל מאחורי גבי בכל מקום שיתכן כי ידעו שנאי יהודי. אני לא נאיבי אני לא טיפש. אני פשוט רוצה לחיות בשקט ואין הרבה ברירות כאלה. פשוט לחיות... לחיות בשנאה לא יתן לך כלום. כי אם אתה שונא אנשים על דברים כאלה אז תשנא כבר את כל בני האדם, בכלליות כולנו כאלה. לא כיחידים אך כעמים כן. כי אנו כולנו אנושיים. אורה, מרוצה
הבאתי דיעה. למרות שאני לא בטוח שזה יצא כמו שהתכוונתי... וכמובן, כמו תמיד, אני אולי נשמע תקיף ושחצן ויהיר, אך אשמח לשמוע טענות ומענות והבהרות. הכל ברוח טובה
בכל מקום בעולם. האנטישמיות נמצאת בכל מקום. גם פה. גם בין היהודים. זה נכון שהם עשו משהו בקשר לזה, אבל זה לא אומר שהאחרים לא רצו... לאף עם בעולם, אולי חוץ מל-דנים נגיד... אבל בלי להגזים יותר מידי אני יכול לומר בביטחון שלאף עם בעולם(טוב, רובם.) לא באמת היה אכפת או אכפת כרגע מהשמדת העם היהודי. וזה בסדר. ככה זה אנושות. אם הייתי בגישתך, של לשנוא את אותו עם(שהרי היום זה כבר הילדים שלהם, לא כאלה שעשו כלום, הם רוצים עדין כמובן. אבל כולם רוצים.) שרוצה להשמיד אותנו. אני מניח שאם הייתי במצב הזה הייתי מסתגר בחדרי ואו תוקע כדור במוחי או יוצא במסע להשמדה עולמית. אבל אני לא. אני חיי עם עצם העובדה שאני חלק מאחת הקבוצות השנואות ביותר בעולם, גם אם לא בצדק(מישהו מוצא צדק בעולם