מפגש

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifנאמ

ומצד שני לא חסרים אנשים שלא מזדהים לא רק עם הדת אלא גם עם הזהות הישראלית, ויעזבו את הארץ כי הם לא מרגישים קשורים... אבל כן, ישראל זה אחלה מדינה בסך הכל , למרות כל החסרונות שלה והצרות בכל מדינה יש חסרונות וצרות.

Gizmo16

New member
ומהרטה עזבה את אתיופיה, אז?../images/Emo28.gif

כאילו, מה שאני מנסה להגיד- מי שמרגיש לא שייך ולא קשור מוזמן לעזוב, כשתהייה עוד שואה (מצטערת, אבל אני מאמינה שתהיה:-\) הוא יחזור. ומה ההבדל? שהפעם לא יהיו בריטים שיעצרו בעדו מלחזור. הפעם תהיה מדינה שתוותר על כל המשאבים שלה ותעצור את הכל כדי לקלוט יהודים. ואני ואת (ואת יודעת את זה
) נארח בבתים שלנו אנשים שההורים החארות שלהם עזבו לארה"ב כדי לברוח ממדינה עם קשיים ולא לעזור לה, ואנחנו ניתן להם לישון על המיטות שלנו, ולמה? פשוט כי הם יהודים. זה ההבדל, וזה הבדל ענק ואני שמחה

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif יותר נכון

הבית שלי יהפוך לאכנסיית נוער( כאיול שהוא לא כבר אחת..) ואת תנחלי אצלך גם אוית וגם עוד אנשים. :p

Kouryuu

New member
אוה,

יצא לי דווקא להתקל בגילויים אנטישמיים בחיפה, אפילו בבית הספר שלי, ועל ספר המתמטיקה המשומש שלי. :-\

Gizmo16

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo28.gif

גילויים אנטישמיים בחיפה? של יהודים? יהודים ששונאים יהודים?

Me 4eVer

New member
ומצד שני, ../images/Emo34.gif

קיימים פה המון אנשים ששונאים, או שסתם לא מתנגדים לשנאה, על אותו רקע בדיוק כמו ששנאו אותנו אז.. אני חושבת שאנשים פשוט פספסו את הנקודה קצת.. לא רק מי ששונא יהודים לא בסדר.. מי ששונא יהודים/נוצרים/ערבים/גרמנים/צרפתים/שוודים/רוסים/פקיסטנים- לא בסדר. כאילו, מותר לשנוא אחד או שניים. אבל לא להכליל נגד קבוצה שלמה רק בגלל מעשים של אנשים מסויימים בה.

Gizmo16

New member
כן, מה אכפת לי?../images/Emo28.gif

תראי... הכותרת היא לא כי אני בעד גזענות. אבל העובדה היא- שאי אפשר לתקן את כל העולם. לא עכשיו, בכל אופן. ייקח זמן. בינתיים הכי חכם בעיניי שיהודים יגורו במדינה של יהודים, ערבים יגורו במדינה של ערבים, שוודים יגורו במדינה של שוודים, כשכל המדינות יהיו מיוצבות- לא יהיה צורך בעליות גדולות, בגזענות, בדיעות קדומות. ובזה אני אומרת שאני שמחה. שלפחות יהודים גרים במדינה משלהם. אגב, יש הבדל בין להגיד "מוות לערבים" כמו אנשים מסוימים בכיתה שלי נניח, לבין לעמוד ולירות ביהודים בראש ולחשוב שהם פחות מחיות, כמו כיתת יורים ב-SS. זה הבדל חשוב מאוד.

Me 4eVer

New member
אז אותו דבר על הגרמנים,../images/Emo34.gif

(אלו שלא ירו ולא עזרו). מה אכפת להם?

Knotted String

New member
לימדנו אותם קללות../images/Emo3.gif../images/Emo129.gif

איזה מוזר זה לשבת ברכבת ולקלל את הדברים הכי גסים שאת יכולה להעלות בראש בקולי קולות, ואף אחד לא מבין. >< היה לי ממש לא נעים, כי אני לא מקללת הרבה בדרך כלל. ואז הם רצו לדעת מלא קללות והיה לי מוזר לקלל סתם ככה.
אבל זה היה הזוי לחלוטין. איכשהו יצא לי לדבר עם מלא אנשים בכל מיני מקומות ראנדומליים כי הם שמעו שאני מישראל. היינו בבריכה וישבתי על ספסל ליד מישהי והיא שמעה אותי מדברת עברית עם חברה ועד עכשיו אנחנו בקשר.

ketty the sheep

New member
כן, גם אני לימדתי הרבה קללות.

וגם למדתי. (ארסלוכ! שייזה! D:). לימדתי אותם גם לקלל ברוסית, זה היה בכלל מצחיק.

Gizmo16

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ותוספת קטנה-../images/Emo28.gif

באופן רשמי, אם אתה לא מתגייס לצה"ל, אתה נשלח לכלא. וצה"ל זה גוף שהורג אנשים. גם אנשים חפים מפשע, לפעמים.אז נכון, אין מקום להשוואה, כי צה"ל לא טובח במליונים. ובכל זאת- אפשר להבין את העניין הזה של העדר, כי גם אצלנו יש הרבה אנשים שמשרתים בצבא לא כי הם הכי פטריוטים, ולמרות הנטיות הפציפיסטיות שלהם.

AGENT SHESH

New member
אוקיי,../images/Emo73.gif

יכול להיות שיש צדק בחלק מדבריך, זה עדיין לא נותן שום צדק ל6 מיליון... אני פשוט לא מסוגל להבין אנשים שאחרי זה מסוגלים להתעלם כאילו זה לא קרה...

Gizmo16

New member
אף אחד כאן לא מתעלם.../images/Emo28.gif

פשוט מבינים כאן שהחיים זה לא שחור ולבן אף פעם.

thebaby

New member
ד"א../images/Emo101.gif

למה לא לשנוא את האמריקאים שנחלצו לעזרתנו רק שתקפו אותנו ואפילו לא התעניינו במחנות ההשמדה עד הסוף
ולמה לא לשנוא את היפנים שהיו יחד עם הגרמנים
או את הרוסים שגם כן כל עוד לא תקפו אותם העדיפו להיות בצד הגרמני
או את השוויצרים שעזרו לגרמנים
או את הפולנים שעזרו
או האוסטרים
או האוקראינים
או בעצם את כל אירופה, אה, העולם. כי פשוט, בכל המדינות האחרות חוץ מגרמניה מתים עלינו והיו עושים הכל בשבילנו. נוציא את יהודי דנמארק שאם אני לא טועה ניצלו כמעט כולם על ידי תושבי אותה מדינה. אבל חוץ מזה... גם שם זה היה קמצוץ אזרחי שעזר אני מניח. דיי להתבכיין, לאף אחד לא אכפת מאף אחד. זאת המציאות. ציניות הולמת אותי

Gizmo16

New member
לא...../images/Emo28.gif

תראה, למה לא לשנוא את כל שאר העולם? קודם כל- טיפה כן שונאים. דבר שני- העולם הוא לא זה שטבח. העולם הוא לא זה שירה. העולם הוא זה שעמד מנגד. אם אתה תראה מכות בביצפר ולא תעזור כי לא בא לך שהבריון שמכה יתחיל להרביץ אותך, את מי יאשימו? אותך, או את זה שהכה? את שניכם כמובן, אבל אותך במידה ממש קטנה כי לך יש גם צרות משלך (במקרה אתה אנורקס כך שאם תזוז תתפרק... לדוגמה
) ובעיקר יאשימו את הבריון שהכה. מקווה שזאת אנלוגיה טובה. אגב דנמרק, הם לא באמת עזרו כי הם חולים על היהודים, הם עזרו כי הם דמוקרטיים והם היו עוזרים לכל סוג של קהילה בארץ שלהם שהיו תוקפים אותה
וזה לא נכון שלאף אחד לא אכפת מאף אחד- לך תראה בקומונת "השגריר" איך מגנים שם על הרוסים והאתיופים במדינה, לך תראה בפורום "למען הקהילה" איך מתנדבים עבור ילדים אתיופים שאבא שלהם נטש אותם (הייתי עסוקה לאחרונה), ובכלל- העם האמריקני במלחמת וייטנאם, ניצולי הצונאמי שקיבלו תרומות בשווי מליארדי דולרים... זה לא נכון שלאף אחד לא אכפת מאף אחד. (רק מהיהודים לא אכפת
*מקופחת*)

thebaby

New member
זאת לא דוגמה טובה.../images/Emo101.gif

כי את צריכה להשוות את זה למקרה ש.... נגיד אני הולך בבית ספר עם עוד עשרה חברים שלי ובמקרה לכל אחד מאיתנו יש מקל ביד, ואנחנו היינו מפרקים כל אחד שהיה מדבר אלינו טיפה לא יפה. ואז אנחנו רואים איזה אחד חכם כזה עם מלא כסף שקנה חצי בית ספר חוטף מכות מאיזה חבורה של כמה בריונים שמנסים להשתלט על כל העיר... אבל כרגע הם לא מתעסקים איתנו כי הם יודעים שאנחנו מסוכנים. במקרה כזה, היו מאשימים אותי ואת חברים שלי מאוד מאוד שאנחנו חבורה של חארות סוציומתים
. בכל מקרה. מקווה שהבהרתי את עצמי... בקשר לזה שיש אנשים שעוזרים לאחרים, תמיד יש יוצאים מין הכלל. יש את חסידי אומות העולם והכל... אבל זה כל כך הרבה יותר כיף להתדיין בהגזמה,מה את מכניסה הגיון
פוסטמה.
. (
)

ketty the sheep

New member
אבל גרמניה של היום

היא תכלס המדינה הכי ליברלית בעולם. הרבה יותר מארצות הברית, למשל, לדעתי.

Gizmo16

New member
לא יודעת.. לא צריך להגזים.../images/Emo28.gif

אוקיי, גרמניה ליברלית, אבל עצם העובדה שהרבה מאוד נאצים ממלה"ע2 עוד חיים וחופשיים וגרים בבית שלהם בלי דאגות (מזעזע בעיניי:-\) והקימו משפחה וילדים שגם חיים, ילדים שגודלו בחינוך נאצי, בחינוך של אנשים שחושבים שיהודים הם חיות ולא בני אדם- אני חושבת שזה כבר מדאיג במידה מסוימת ופוגם בכל ליברליות שגרמניה עלולה להציג.

thebaby

New member
גם בתקופת השואה../images/Emo101.gif

גרמניה הייתה בין המדינות היותר נאורות וליברליות שהיו. זה לא אומר כלום.

למעלה