מפגש

avishem

New member
../images/Emo124.gif מפגש ../images/Emo124.gif

ככה, בכל יום שישי יש במועדון הפוקוס בת"א מפגש של כל מי שרוצה לבוא, מכל קבוצה במפגש מדברים קצת, עושים חימום והודה... זה לא מפגש שמתרחש בסוף אימון ככה שכל פעם באים אנשים אחרים (ברור שיש גם קבועים) וכולם מוזמנים... המפגש מתחיל משעה 16:15 ונגמר בערך ב18:00 לפעמים יותר מאוחר תלוי אם כמה אנשים יש, אם רובם איחרו או לא... וכמובן תלוי באשה... הפוקוס זה מועדון שנמצא ברח' איינשטיין 64 ברמת אביב, למי ששואל זה אותו הרחוב כמו קניון רמת-אביב... וזה בדיוק באמצע הדרך בין הקניון לאוניברסיטת תל-אביב (למעשה זה בבניין של המעונות סטודנטים). מי שרוצה אני שם בכל יום שישי.. ככה שאותי בטוח תראו (עד עוד שבועיים כי אני מתגייס נכון לעכשיו ב8.2 שזה עוד שבועיים וחצי)

avishem

New member
לכל היפי נפש מבינכם אני רק רוצה

להגיד: ג'יני אין דבר כזה אין לי איך להגיע אני מניח שאת לא בנאדם אחד לבד וגלמוד בעולם כולו!!! כמה אופציות: 1. עם ההורים. 2. תתארגני עם חברות/רים ועם ההורים שלהם (או שאחד הלוך אחד חזור). 3. תתארגני עם 4 חברים/ור ותשלמו מונית (אם אפשר שההורים יסיעו כיוון חסכתם). 4. אם יש לך ידיד בקבוצה שכבר יש לו רישיון והוא יכול לקחת אותכם. 5. לבוא עם המאמן שלך. 6. בהלוך אוטובוס ובחזור מונית/הורים. 7. תצאי עכשיו, עד מחר ב4 תהיי שם.. (אם על אופניים תצאי מחר בבוקר).. בקיצור אני אומר לך את זה כי אני עכשיו בן 20,כשהתחלתי קפואירה הייתי בן 15.. מן הסתם בלי רישיון, אבל בכל זאת הגעתי בימי שישי להודות של עידן בהרצליה, בכל זאת הגעתי לסדנאות ולבטיזאדו... אם משהו מספיק חשוב לך את תגיעי אליו בכל מקרה. ספציפית את בתור מנהלת של הפורום צריכה לתת דוגמה ולהראות נכונות להגיע. ואם לא לפוקוס למפגש אז תנסי לארגן מפגש במקום אחר, בשביל פעם אחת לראות את כולם אני אוותר על הפוקוס. ושלא תבואי לי עכשיו ביציאה של... אני גרה רחוק. כי אני גר יותר רחוק ממך, אולי לא מיוגי והכובסת אבל בהחלט יותר רחוק ממך. מהבית שלך לפוקוס זה 20 דקות (מקסימום) מהבית שלי לפוקוס זה 35... ובתקופה ההיא להרצליה זה 50! (מה שאומר שאז מונית עלתה 150 שקל)... ולסדנאות ברעננה וכפר סבא.... בכלל הייתי קורע ת'תחת איך להגיע. אבל למזלי הייתה לי קבוצה מגובשת שהיינו לוקחים מונית גדולה (15 איש) כל פעם וזה היה מתחלק להרבה אבל עדיין!

jennie 00

New member
אז ככה....

קודם כול אבי רוצה להגיד לך שאתה מזה צודק אבל.. יש לי התחיבות קודמת
(בין ההתחבויות יש לחברה טובה טובה טובה טובה שלי יום הולדת) ותאמין או לא גם אני מגיעה לאימונים של עידן בהרצליה לפעמים עם המאמנת לפעמים עם ההורים לפעמים עם איזה אחד מהקבוצה שלי שכבר יש לו רישיון והוא מסיע אז נכון הכול אפשרי
(חחח אני מאמינה שאין דבר כזה לא יכול יש או לא רותה או לא מנסה מספיק)

avishem

New member
ואני מאמין על סמך 2 הודעות עוקבות

שלך, שיש לך פיצול אישיות יותר ממני ומפרגוסייה ביחד!!! קודם אין לך איך להגיע... ואח"כ... אח"כ אני צודק ואין כזה דבר!!! חחח...

avishem

New member
אתה הורס את התיזה שלי לגביך אתה

צריך להגיב ככה:
או במקרה שהצחקתי את כולכם:
לא יודע אם זה כולם אולי יש עוד כמה...

jennie 00

New member
מי אמר שאין לי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לא סתם.. זה גם שאין לי איך להגיע וזה גם שיש לי התחייבויות קודמות
עכשיו יש מבינה?

avishem

New member
לא... סיכמנו ש"אין איך להגיע"

זה לא תירוץ.. אז הייתי מבין אם היית עונה זה רק שיש לך התחייבויות קודמות... קפיש? ואני מתגייס עוד שבועיים ככה שלפי ההיענות פה אני מבין שאין מצב שאני אזכה לראות מפגש פורום נורמאלי בחיי האזרחיים
.... חבל
... אבל אני אחייה
.... (אני מקווה..
)חחחח...... לפעמים אני הורג אותי... וגם אותי ואותי...... אבל אותי אתה לא הורג אף פעם... זה כי אתה נטול חוש הומור... וכך זה נמשך עד עצם היום הזה.. או ההוא....

avishem

New member
פעם ראשונה שאני קורא אצלך נימה

צינית... תמשיכי ככה... אבל את יוגי אני אוהב ויש לו רגל שבורה... אז אני מציע לו הסעה הביתה על חשבוני... בתנאי שהוא משלם דלק...

למעלה