מפגש אני רוצה לעשות מפגש ב - 14.9 המקום עלי, האוכל עלינו. יש אופציה לעשות מינוס פלוס התפקדות????????
K kisses New member 12/8/02 #1 ../images/Emo124.gif מפגש ../images/Emo124.gif אני רוצה לעשות מפגש ב - 14.9 המקום עלי, האוכל עלינו. יש אופציה לעשות מינוס פלוס התפקדות????????
../images/Emo124.gif מפגש ../images/Emo124.gif אני רוצה לעשות מפגש ב - 14.9 המקום עלי, האוכל עלינו. יש אופציה לעשות מינוס פלוס התפקדות????????
ת תוכי New member 12/8/02 #2 אני ...... מתפקדת ../images/Emo70.gif איפה המפגש יהיה ??? אצלך או אצלו ????
K kisses New member 12/8/02 #8 יש אופציה לעשות את זה בנות בלבד ומי שרוצה יכולה להביא את בעלה או מי שרוצה את אשתו
A ayush New member 12/8/02 #9 כנראה שאבוא ../images/Emo45.gif, אבל מי יודע מה יקרה עד אז.. אבל באופן עקרוני- בשמחה! על איזה אזור מדובר ?
כנראה שאבוא ../images/Emo45.gif, אבל מי יודע מה יקרה עד אז.. אבל באופן עקרוני- בשמחה! על איזה אזור מדובר ?
ש שמופית New member 12/8/02 #11 נשמע אחלה ../images/Emo45.gif מעדיפה מפגש בנות איפה זה אמור להיות ? למה אוכל עליכם ? למה שלא נעשה כמו פעם קודמת שכל אחת מביאה משהו ?
נשמע אחלה ../images/Emo45.gif מעדיפה מפגש בנות איפה זה אמור להיות ? למה אוכל עליכם ? למה שלא נעשה כמו פעם קודמת שכל אחת מביאה משהו ?
K kisses New member 12/8/02 #14 ../images/Emo6.gif התכוונתי אוכל עלינו חברי הפורום בדיוק כמו בפעם הקודמת
צ ציפורוש New member 12/8/02 #12 היי Kisses, ובטח שאני זוכרת אותך . אני עו דלא בטוחה. אנחנו מתכננים טיול לחודש, ותאריך החזרה לא סגור עדיין..
היי Kisses, ובטח שאני זוכרת אותך . אני עו דלא בטוחה. אנחנו מתכננים טיול לחודש, ותאריך החזרה לא סגור עדיין..