מפגש! פורים בפתח, ומה שווה פורים ללא מפגש פורום מגניב ומחופש? אז... מה דעתכם על ה23.3?
M mamalala New member 26/2/08 #1 ../images/Emo124.gifמפגש!../images/Emo124.gif פורים בפתח, ומה שווה פורים ללא מפגש פורום מגניב ומחופש? אז... מה דעתכם על ה23.3?
../images/Emo124.gifמפגש!../images/Emo124.gif פורים בפתח, ומה שווה פורים ללא מפגש פורום מגניב ומחופש? אז... מה דעתכם על ה23.3?
K kepit New member 26/2/08 #3 יאאא ככל הנראה בנתיים אני בכל מקרה בתלאביב בתאריך הזה D: אני נוסעת למפגש ישרא! לא חשבתי שאי פעם אני אסע למפגש ישרא אבל אני נוסעת עם ידידי הטוב נאור מגניב מגניב
יאאא ככל הנראה בנתיים אני בכל מקרה בתלאביב בתאריך הזה D: אני נוסעת למפגש ישרא! לא חשבתי שאי פעם אני אסע למפגש ישרא אבל אני נוסעת עם ידידי הטוב נאור מגניב מגניב
M mamalala New member 26/2/08 #4 גמאני נוסע למפגשD: בגלל זה רציתי שזה ייצא באותו תאריך ... [חוץ מזה שזה היום היחיד בחופש פורים שיש אוטובוסים.. השאר זה שישי-שבת]
גמאני נוסע למפגשD: בגלל זה רציתי שזה ייצא באותו תאריך ... [חוץ מזה שזה היום היחיד בחופש פורים שיש אוטובוסים.. השאר זה שישי-שבת]
E e r a n666 New member 26/2/08 #6 למה... למה ואיך (לא שאני מתלוננ!!) לא שמעתי על המפגש ישרא הזה ואתם כן??? ולגבי המפגש של הפורום... אני אודיע לכם כשנתקרב לתאריך... אין לי מושג מה קורה איתי מחר.. אז אני לא יודע מה יהיה עוד חודש!!!
למה... למה ואיך (לא שאני מתלוננ!!) לא שמעתי על המפגש ישרא הזה ואתם כן??? ולגבי המפגש של הפורום... אני אודיע לכם כשנתקרב לתאריך... אין לי מושג מה קורה איתי מחר.. אז אני לא יודע מה יהיה עוד חודש!!!
א אשת העוגיות New member 27/2/08 #13 חהחה, קסלר. נוסטלגיה! הוא היה נדבק אלי בכיתה ז', כי הסתובבתי עם הג'וקר XD
א אשת העוגיות New member 28/2/08 #19 לא נראה לי. כבר שנה וחצי שלא הייתי במפגש, בעיקר כי רן צלם התגייס, וכולם עזבו, כבר לא כיף.
M mamalala New member 28/2/08 #21 אה.. אז תתחילי לבוא! אני בא למפגשים. שזאת כבר סיבה מספיק טובה לבוא למפגשי ישראבלוג.