מפגש צפוני

תמר27

New member
../images/Emo124.gif מפגש צפוני

אומנם לא כולן חזרו במסרים, אבל נראה שהולך להיות מפגש בלובי של מלון מרידיאן מחר - יום שלישי - בשעה 8.00 בערב לא צריך להביא כיבוד. (מי שתרצה תזמין במקום) כל מי שמתכננת לבוא - נא להתפקד, שנראה מה המצב.

תמר27

New member
../images/Emo127.gif מתפקדת ראשונה

אבל זקוקה לעזרה בתחבורה - אולי משהי יכולה לאסוף אותי מחורב או מקניון חיפה ? תודה.

נועם@בת

New member
מגיעה בשמחה

האיש סידר לו הערב ערב חופשי כדי לשחרר אותי מחר. רק תסבירו לי איך מגיעים ממרכז הכרמל לשם. אם זה מסובך מידי "אסתפק" במונית שפיסל. נועם

הי רק עכשיו ראיתי../images/Emo132.gif

אוף יש לי מחר אסיפת הורים עד איזה - 7:30 מי מגיעה?????????????. אשלח לך גם מסר

r o m i 1

New member
גם אני מגיעה!

אנסה להסביר ולתאר למי שלא מכירה - המלון נמצא על חוף הים בכביש שיוצא מבת גלים דרומה לכיוון קניון חיפה (בצד ימין של הכביש). נדמה לי שזה בין חוף הכרמל ל- camel ורואים אותו מהכביש, אלה שני בניינים בולטים על קו החוף. מי שצריכה עזרה או טרמפ יכולה לשלוח לי מסר ואעזור בשמחה! להתראות בקרוב!

ginger5

New member
מתפקדת עם סימן שאלה

לצערי מסיימת פגישה בת"א בסביבות 19:00. אם הישיבה לא תתארך יותר מדי אשתדל להגיע.

../images/Emo35.gifאז מה עם המפגש יש??? אין????

אני רוצה לבוא ומקווה שאצליח. אך אני מעוניינת בפרטים.... תהיו בקשר עד הצוהריים כי מ- 3:45 עד- דלא ידע, לא אהיה בבית. פסי שרוצה לבוא, אך תהיה שפוכה אחרי יום הורים

תמר27

New member
../images/Emo26.gif אנחנו פה !

מבין שני הבניינים המדובר על הבנין הדרומי, זה שכתוב עליו "מלון מרידיאן" שולחת מסרים עם המספר של תמרלה - שכבר נמצאת במלון. להתראות בערב.

ginger5

New member
אשמח אם מישהי תשאיר לי את הטלפון

שלה במסר על מנת שאוכל לאתר אתכן במלון אם אצליח להגיע. אהיה ליד המחשב בחצי השעה הקרובה. תודה

ginger5

New member
הי

אשמח אם מישהי שמגיעה למפגש תשאיר לי במסר את הטלפון שלה כדי שאוכל לאתר אתכן במלון. אהיה ליד המחשב רק בחצי השעה הקרובה תודה

ginger5

New member
לא צריך להשאיר את הטלפון פעמיים

למרות ההודעה הכפולה

למעלה