C Cereus Peruvianus New member 12/4/06 #141 השתילים מגיעים בכל צורה אפשרית. יש כאלה שמביאים יחורים בלתי מושרשים, שתילים בעציצים, זרעים, ופעם מישהו הביא אפילו עץ בננה עם שורשים חשופים.
השתילים מגיעים בכל צורה אפשרית. יש כאלה שמביאים יחורים בלתי מושרשים, שתילים בעציצים, זרעים, ופעם מישהו הביא אפילו עץ בננה עם שורשים חשופים.
ג גבי 26 New member 9/4/06 #95 גמאני כמובן../images/Emo127.gif אם לא ראיתם ת'הודעה שלי ממיקודם...שלומבי וריקי, אני מאד אוהבת בתי קפה, אפילו בפארק הלאומי ואפילו במקומות אחרים...
גמאני כמובן../images/Emo127.gif אם לא ראיתם ת'הודעה שלי ממיקודם...שלומבי וריקי, אני מאד אוהבת בתי קפה, אפילו בפארק הלאומי ואפילו במקומות אחרים...
A asher lev New member 9/4/06 #97 אני מקווה שגם אני אוכל להגיע זה תלוי אם אבא שלי יסע באותו יום בו או לא אבל אני צריך הוראות הגעה לוולפסון כי אני לא יודע איך להגיע לשם מכביש 5 אם מישהו יודע שיכתוב לי בפרטי
אני מקווה שגם אני אוכל להגיע זה תלוי אם אבא שלי יסע באותו יום בו או לא אבל אני צריך הוראות הגעה לוולפסון כי אני לא יודע איך להגיע לשם מכביש 5 אם מישהו יודע שיכתוב לי בפרטי
ר רבקההשיש New member 9/4/06 #104 אשר, ראה תגובת גיטה בתחילת השרשור יש אתר בשם E MAP , אתה רושם נקודת מוצא, רושם נקודת יעד ומקבל מסלול הגעה במפה. זה, כמובן,מלבד ההוראות שירשמו, רק לחיזוק הביטחון.
אשר, ראה תגובת גיטה בתחילת השרשור יש אתר בשם E MAP , אתה רושם נקודת מוצא, רושם נקודת יעד ומקבל מסלול הגעה במפה. זה, כמובן,מלבד ההוראות שירשמו, רק לחיזוק הביטחון.
S shlumbergera New member 9/4/06 #107 הוראות מדויקות יגיעו+מפה-לא לדאוג אני עובדת על זה. יקח עוד יום-יומיים ואוציא לאור כולל הוראות הגעה מכל כיוון וכביש ראשי
הוראות מדויקות יגיעו+מפה-לא לדאוג אני עובדת על זה. יקח עוד יום-יומיים ואוציא לאור כולל הוראות הגעה מכל כיוון וכביש ראשי
ג גבי 26 New member 9/4/06 #128 אני רק צריכה לדעת איפה יש שם חניה...כי זה בצומת של 2 רחובות מאד סואנים!!!
Y YOYODIDU New member 10/4/06 #132 מצב רוח טוב היי. ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo221.gif
B BloodyWolf New member 9/4/06 #109 אני בהחלט אשתדל להגיע אם כי יכול להיות שיהיו שיעורי השלמה באוניברסיטה... נקווה שלא.