מפגש פורום

0mroosh

New member
../images/Emo124.gifמפגש פורום

בגלל שכולם רוצים לראות את המחשוף של שלומי ולהביא לי אלפחורס, נאלץ לקבוע תאריך ולהפגש לתה בכוסות פורצלן (כאלה עם תחתית, שכשזקנות שותות מהן, הכוס והתחתית נוגעות אחת בשניה ונוצר רעש נוראי,
). התאריכים:(חופשת חנוכה כמובן,
) יום שני, 26/12 יום שלישי 27/12 יום רביעי 28/12 יום חמישי 29/12 יום שישי 30/12 (רונה בתמונע.
) יום ראשון 1/1 יום שני 2/1 -- תשללו תאריכים שאתם לא יכולים להגיע בהם, ונעלה את זה לסקר.

שלמונזה

New member
תעשו ב- 30.12 ../images/Emo168.gif

אני רוצה להגיע להופעה הזאת
*מצד שני כבר הרבה זמן אני רוצה לבוא להופעה של רונה ועוד לא עשיתי את זה*

0mroosh

New member
אני עדיין לא יודע לגבי התאריכים.

אני חושב שהטיול נופל על שבת.

שמעו

אני כנראה באה להופעה בתמונע ולא במרתף
זה אומר שאם המפגש ב-30/12 אז אני שם

שישיץ

New member
אמממ_../images/Emo79.gif

דבר ראשון, ממש לא ב-30 כאילו בחיים לא יום שישי מה גם שאני מנצלת את היום הזה למיליון ואחת דברים נוספים אם עושים בתל אביב. דבר שני, אני בכלל בעד שנעשה את המפגש בבאר שבע כי יותר מחצי פורום גר בדרום והחצי השני מפוזר (מרכז, צפון, ירושלים [אגב, איפה גלבין לא שמענו ממנו שנים] ) אז יהיה דה סיים בשבילם להגיע לפה או לתל אביב. לא שיש לי בעיה עם תל אביב. רק לא יום שישי.

לא לא לא

בשום פנים ואופן לא באר שבע! מספיק אני עושה צעד ענק עד ת"א.. חוצמזה ת"א זה מרכזי לכולם.. באר שבע רחוק לי מדי במילא אין לי גרוש על התחת עכשיו להוציא על נסיעות.. בחייאת רבאק..

שישיץ

New member
בחייאת רבאק.. ??_../images/Emo79.gif

תביאי לי את שם המקום בו את גרה ואני אנסה למצוא מסלול שיהיה באותו מחיר כמעט כמו נסיעה לתל אביב. אם כן, את תהיי מוכנה לבוא?
ואמרתי, זו רק הצעה בהחלט אפשר ת"א ואין לי בכלל בעיה רק אני לא בטוחה מי יבוא איתי. (טולייצ
)

0mroosh

New member
*משתעל*אני!

אני מניח שנוגה גם תצטרף, בכל אופן, חזרתי מהופעה של עמיר לב ואני מניח שאחלום על הגרסה הדיכאונית לדובון אכפת לי, הוא כה חמוד!
כואב לי הגב.

שישיץ

New member
הווווי_../images/Emo79.gif

(הכותרת מיוחסת לשני הסעיפים) א. איזה כיייף לך !!!!!!!!!!!!!! איך היה יהלי
??? כי אתה לא מפסיק לדבר על עמיר
(גם כעת רשמתי עם א' ורק עכשיו בהגהה שיניתי ל-ע'
) ב. לא התכוונתי ככה אני בטוחה שאתה ונגיט תבואו אבל אני צריכה מישהו איתי בכלל אבל לא עכשיו מישהו בנסיעה שאני כבר בשלב שיראה אותי ישנה על החלון מריירת וישעשע אותי גם אחרי התמונה ההמחרידה הזו (ורק חשוב לציין, שבמיטתי אני ישנה 100מם!). אנחנו עדיין לא שם

tipeshet

New member
לאלאלאלאלא:(

אני לא נוסעת באוטובוסים, טראומה קשה ומצטערת
. אני לא אגיע לבאר שבע וההורים לא יסכימו בחיים להסיע אותי כל כך רחוק. :(

שישיץ

New member
חיחחחחיחיח אוקיי_../images/Emo79.gif

בשבילך (ובשביל כולם, אבל בעיקר בשבילך) נעשה את זה בתל אביב. כדי שהשמנת לא תיסע באוטובוסים. חחח סתם
גם עומר הבן (אם זכור לי נכון) שונא אופטובוסים. אולי זה משו בשם.

tipeshet

New member
../images/Emo6.gif

איזהכיףאיזהכיף
[עכשיו רק לוודא שאני באמת יכולה להגיע
] זה לא משהו בשם, אני ועומר נשואים, זו טראומה שקרתה לנו בדרך חזרה מהחופה

שישיץ

New member
שאני אבין ../images/Emo6.gif_../images/Emo79.gif

חזרתם מהחופה באוטובוס???
עומר! איך אתה לא משקיע בעומר?!

0mroosh

New member
היא רצתה..

"אוטובוסים עושים לי את זה" וכאלה, שאתנגד?

bזוהר

New member
../images/Emo6.gif

אם כך אתה בוגד בי עומר, אני מתחתנת עם שישיצ! אלה הם שני הזוגות העדכניים של הפורום :) (עומר, באמת, סדר עמדות!! זה מתחרבש לכם לגמרי
["אני לא נוסעת באוטובוסים, טראומה קשה."- "אוטובוסים עושים לי את זה"(?!)]
אל תשקרו, כולנו יודעים שלא הייתה חתונה, ותהיה חתונה כפולה במפגשיישן
יוהווווווווו איי לאב יו גייז.
(עם פתח ב-ג' למקרה שתהיתם)

למעלה