מפגש פורום :

../images/Emo124.gif מפגש פורום :

הגיע הזמן !! קדימה, בלי ברברת ברשת, נא הציעו מיקום וזמן ויצאנו לדרך . זה יכול להיות בבית של אחד מאיתנו, או במקום פתוח כמו אחד השווקים , אני רוצה לדעת מה כל אחד ואחת חושבים, ונא לא להתבייש .... מפגש פורום עושים שוק 2009 יצא לדרך כעת !!

רמת גן נשמע לי טוב

כי זה נגיש לכולם, למרות שיש לנו ייצוג כבד באזור הצפון, אבל אפשר לבוא ברכבת . אבל אשמח לשמוע עוד דעות

lovebell

New member
מפגש ברמת-גן

הכי מתאים כי.... אני גרה ברמת-גן
חיבוק של אור, חני

restסF

New member
זה נשמע כיף

אם זה יהיה באמצע השבוע אשמח להגיע [למרות שאני לא מכירה אף אחד |נבוך|] אבל מן הסתם מפגש שכזה יתקיים בשבת כשכולם בחופש.. בכל אופן, אני בטוחה שיהיה משעשע

לי קשה עם מפגש בשבת, כי תאמינו או לא

אני נשואה למי שכן אכפת לו מהשבת ואני משתדלת מאוד לכבדו בעניין, אז אשמח אם זה יהיה באיזה שישי בצהריים או בבוקר. מה דעתכם?

kdr

New member
אפשר להטיל וטו ?

צריך לבדוק כמה פה צפוניים. נשמע מעניין מפגש בשוק בין העגבניות למלפפונים.

kdr

New member
אם קריות, אז קרית ביאליק

יש 3 שאני מכיר, משהו כמו 50% מהפורום

HayaBee

New member
../images/Emo145.gifבאמצע - אזור השרון - ../images/Emo91.gif

יש שלושה פרקים מקסימים באזור השרון. 1. פארק רעננה 2. פארק כפר סבא 3. פארק הרצליה בכולם יש ספסלים, בתי קפה, אזורים נוחים למפגש, גם הדשא בא בחשבון.

יופי אשמח להגיע למפגש

כמובן שמעדיף בצפון אבל אוכל באופן עקרוני גם להגיע למרכז חג שמח וסוף שבוע נפלא באהבה משלגיה

אני יודעת שיש אחוז גדול יותר של צפוניים

אבל נחכה לראות שכולם, כולל כמה סמויים שלדעתי אט אט יצאו קצת מהחשכה , יגידו את דברם ואז נחליט ביחד. ברור לי שמה שלא נחליט לא יענה על הציפיות של כולם, אבל בכל זאת ננסה.

אליה ל

New member
בקריות מתאים לי ../images/Emo13.gif

מאחר ואני עדיין פורקת קרטונים לא מזמינה אלי, אבל אם תתכננו לקיים את המפגש במועד מאוחר יותר אז בכיף אזמין אלי

מפגש

אני אומנם צופה בכם ולעיתים רחוקות מגיבה, אני מזמינה אתכם/ן למפגש בביתי אני גרה במקום מדהים ויש לי חצר גדולה,כך שכולם מוזמנים. אני גרה באלפי מנשה, מכירים?, מעוניינים ? אני פה. אריאלה.

למעלה