מפגש פורום בפסח לשרשר- אני מגניב ואני יכול אני מעפן ואני לא יכול
M mamalala New member 3/4/08 #1 ../images/Emo124.gifמפגש פורום בפסח../images/Emo124.gif לשרשר- אני מגניב ואני יכול אני מעפן ואני לא יכול
../images/Emo124.gifמפגש פורום בפסח../images/Emo124.gif לשרשר- אני מגניב ואני יכול אני מעפן ואני לא יכול
L limors2 Well-known member 3/4/08 #2 ../images/Emo45.gifאני יכול!! (כן אתה יכול) לעלות, להגיע! עד הרקיע!! אבל עם מספיק התרעה מראש, כדי לוודא שלא אעבוד.
../images/Emo45.gifאני יכול!! (כן אתה יכול) לעלות, להגיע! עד הרקיע!! אבל עם מספיק התרעה מראש, כדי לוודא שלא אעבוד.
C clyps New member 4/4/08 #22 הייתה לנו פעילות של חיל האויר בבית הספר.. הפעילות התחילו בכינוס באולם הספורט וצפייה בסרט על השגיה של ישראל. סוג של שטיפת מוח פטריוטית מליטריסטית מוכת ירח. בכל אופן... בסרט הופיעו סאבלימינל ואבא שלו, והיה דיי.... מטופש.
הייתה לנו פעילות של חיל האויר בבית הספר.. הפעילות התחילו בכינוס באולם הספורט וצפייה בסרט על השגיה של ישראל. סוג של שטיפת מוח פטריוטית מליטריסטית מוכת ירח. בכל אופן... בסרט הופיעו סאבלימינל ואבא שלו, והיה דיי.... מטופש.
L limors2 Well-known member 4/4/08 #24 מה לסאבלימינל לאביו ולחיל האוויר? חיל האוויר! מטוסים קרביים ! חלום מנותץ!
J jast New member 5/4/08 #26 חיל האוויר? מטוסים קרביים? ואני חשבתי שכל מי ששומע דפנה והעוגיות זה שמאלנים משתמטיםP-:
L limors2 Well-known member 8/4/08 #37 בסדר, אז אני פטריוטית שלא מאמינה בלשבת בשקט כשכולם באים להרוג אותי ואני אוהבת את העוגיות!
E e r a n666 New member 3/4/08 #4 ../images/Emo45.gif אני יכול.. אבל תגידו הרבה לפני תאריך.. כדי להיות בטוח..
K kepit New member 3/4/08 #7 אני מגניבה ואני לא יכולה סתם,תלוי באיזה תאריך זה יהיה..כי מתישהו בספח אני בטוח אהיה בת"א..אז אם זה יצאבאותו יום אני אבוא
אני מגניבה ואני לא יכולה סתם,תלוי באיזה תאריך זה יהיה..כי מתישהו בספח אני בטוח אהיה בת"א..אז אם זה יצאבאותו יום אני אבוא