מפגש מנשאים

zimes

New member
../images/Emo124.gif מפגש מנשאים

מתלבטים איזה מנשא לקנות? רוצים לראות? רוצים למדוד? קהילת "באופן טבעי" מארגנת מפגש מנשאים. הרעיון - להראות זו לזו, ללמוד זו מזו. לגבי, זו סגירת מעגל - כשהייתי בהריון רציתי לקנות מנשאים לפני הלידה, אבל חסרה לי האפשרות לראות מנשאים. האפציה היחידה היתה לנסוע לכל מיני קצוות של הארץ כדי למשש את הבד, כדי ממש לראות, וחלמתי על מין הפנינג כזה. אז הנה. יש, וכולם מוזמנים

anat i

New member
לא כל כך הבנתי את הרעיון של המפגש..

מי שיש לה מנשא מראה למי שאין לה? כלומר, יש כאלה שבאות כדי להראות ויש כאלה שבאות כדי לראות? ואולי כדאי לפרסם את זה גם בפורום הריון ולידה?

zimes

New member
כן, וגם מי שיש לה מראה למי שיש לה

אם יש להן מנשאים שונים. וגם יהיו משווקים. הודעתי בהריון ולחידה, כמובן. אם את גולשת באופן קבוע בפורומי הריון / הורים אחרים, את בהחלט מוזמנת לפרסם.

zimes

New member
../images/Emo80.gif מפגש לה לצ´ה בכפר מלל

ביום א´ הקרוב, 17.2 בשעה תשע ושלושים בבוקר, נשוב וניפגש ב"שיווי משקל" בכפר מל"ל. על הפרק - יתרונות ההנקה, מזווית החוויה האישית של אמהות. בנוסף לנושא הרשמי, ננסה לתת מענה לכל שאלה אחרת על הנקה וגידול ילדים! נשמח לראותכן! לפרטים ,הוראות הגעה וכו´ אפשר להתקשר ל 054-954361

GshelT

New member
צימס, לא הבנתי מתי המפגש.../images/Emo2.gif

האם פספסתי ?

אנחנו בדיוק בצפון הרחוק (קצרין)../images/Emo143.gif

אז אין לי שום סיכוי... בנתיים . בכל אופן, אני החלטתי שאין מנשא כמו שאני רוצה אז תפרתי לעצמי אחד! זה עלה לי בסה´´כ 90 ש´´ח כולל הבד והעבודה. יצא משהו כמו תינוכיס רק יותר קצר (זה עיקרוני מאוד כי אני נמוכה) ופחות יקר ומסורבל. רק חבל לי שמשה לא אוהב את התנוחה של גב כמו שטלי הראתה במפגש שהיה אצלה. יש משהו אחר שאפשר לעשות כדי לחבב עליו את מצב-הגב? כי על המותן (כמו שהוא אוהב) זה לא תמיד נוח, למשל בבית (שצריך להרחיק אותו מהתנור וכו´).

למעלה