מפגש הצאט !!!! המפגש נערך עכשיו כל מי שיכול שיבוא אני וחרירה כבר שם....
א אטא6טט New member 7/6/03 #1 ../images/Emo124.gif מפגש הצאט !!!! המפגש נערך עכשיו כל מי שיכול שיבוא אני וחרירה כבר שם....
ס סבתא חרירה New member 7/6/03 #7 אמממ.. למעלה בסרגל כתוב 'צאט רק בישראל'. תיכנס/י לצ'אט, במידה והוא ריק- מתחת לרשימת החדרים יש תיבת טקסט שכתוב לידה 'פתיחת/כניסה לחדר'. תקליד/י בתיבה "סטנדאפ והומור ישראלי".
אמממ.. למעלה בסרגל כתוב 'צאט רק בישראל'. תיכנס/י לצ'אט, במידה והוא ריק- מתחת לרשימת החדרים יש תיבת טקסט שכתוב לידה 'פתיחת/כניסה לחדר'. תקליד/י בתיבה "סטנדאפ והומור ישראלי".
F f o x g i r l New member 7/6/03 #10 תמונות אורנה../images/Emo26.gif אורנה בעצרת נגד ניסויים בבעלי-חיים
F f o x g i r l New member 7/6/03 #11 אורנה2../images/Emo26.gif אורנה במסיבת סיום העונה של הסדרה הקומית "שוטטות"
ס סבתא חרירה New member 7/6/03 #18 דאבל ../images/Emo4.gif אתמול כל הלילה עבדתי על האתר. והחלוטתי לעשות לי מנוחה קצרה, ו... אתם יודעים מה קרה. נרדמתי. אבל (רק) עכשיו אני כבר מעלה אותה לרשת . אין עיקובים יותר.
דאבל ../images/Emo4.gif אתמול כל הלילה עבדתי על האתר. והחלוטתי לעשות לי מנוחה קצרה, ו... אתם יודעים מה קרה. נרדמתי. אבל (רק) עכשיו אני כבר מעלה אותה לרשת . אין עיקובים יותר.