תגידי שוב אני אמורה אגיע לרח' החרושת ברעננה ? פעם השניה השבוע!! טוב, אז כן אין ברירה.
ר רק שיר New member 2/8/07 #18 תגידי שוב אני אמורה אגיע לרח' החרושת ברעננה ? פעם השניה השבוע!! טוב, אז כן אין ברירה.
B Bubble Girl 27 New member 2/8/07 #21 רציני אתה מגיע? YY מיחכה לך בחושך מווווווווווואהההההההההההה (צחוק מרושע)
י יוני יולי New member 2/8/07 #24 רוצה להגיע היום אך..... מעט רחוק לי, אולי יש מצב לקרב מעט את היעד לאיזור ת"א? גם הרצליה הולך. פשוט לחזור את כל הדרך עד רחובות אחרי ימבה פיג'לינג לא כל כך מומלץ.
רוצה להגיע היום אך..... מעט רחוק לי, אולי יש מצב לקרב מעט את היעד לאיזור ת"א? גם הרצליה הולך. פשוט לחזור את כל הדרך עד רחובות אחרי ימבה פיג'לינג לא כל כך מומלץ.
G gali88 New member 2/8/07 #25 רוצה להגיע 99% יש לי בייביסיטר... אין לי איך להגיע... מי יכול לעבור דרך עפולה?
A aviavram New member 3/8/07 #26 נשמה 2 אפשרויות שולח את היונה או בא אתמול נשאר לישון חוזר מחר נשאר לישון תכיני הרבה אוכל באצע את המינקת? מהשרשור השני עפולה רציני ? הבחירה שלך
נשמה 2 אפשרויות שולח את היונה או בא אתמול נשאר לישון חוזר מחר נשאר לישון תכיני הרבה אוכל באצע את המינקת? מהשרשור השני עפולה רציני ? הבחירה שלך
G gali88 New member 3/8/07 #29 ../images/Emo13.gif אחלה אפשרויות עכשיו צריכה להתלבט ולהחליט... זה נהיה קשה