מפגש הערב

Bubble Girl 27

New member
../images/Emo124.gif מפגש הערב

שלום רב, כותבת שוב הודעה אחרי שהתפוז בלע לי אותה. מכובדי ויקירותיי הערב בשעה 22.30 ניפגש לשיח מעניין בנושא "שחלה שמאל שחלה ימין עד כמה זה באמת מעניין לי את תושבת האשך" המיקום: פאב אירי מדליק העונה לשם "דאונינג 10" הכתובת: רחוב החרושת 14 איזור תעשיה רעננה במרכז " תיא" מה בתוכנייה: כולם קופצים ומשתוללים... פאב אירי חמוד ואינטימי עם מוזיקה פגז בלי פוזות והרבה אלכוהול כמובן סוני פלייסטיישן לאמיצים שיבואו נגדי בטקן. בבקשה תאשרו פה כמה שיותר מהר מי בא כדי שאזמין מקום כי זה לא מקום ענק. שיהיה לכולנו יום פורה ומדליק....

את חייבת להסביר לי את הגיון

שעמד מאחורי בחירת השם האנגלי משהו לפאב האירי... (אני עוד לא יודעת לגבי הערב - אני אעדכן בהקדם)

ramoni1

New member
תיקראי טוב.... אישתי!!!!!

מה שיש לו בין..... זה לא בדיוק שחלות...

rrredshay

New member
הלילה לילה לילה ...

שמחה גדולה הלילה!!!! איזה כיף, מקווה לראות את כווווולכם!!!

Bubble Girl 27

New member
יאלללללללה יא מבריזן

הבאתי ידיד שלי וחברה טובה של החבר לשעבר נגררו בכוח לקניון ואתם????? הלכתם!
בראש מגיע לך!

יקירתי

הזמן שלי יקר ואני צריך להספיק הרבה
תראי לי עוד אחד שפעם-פעמיים בשבוע עובר ב-3 איזורי חיוג שונים

Bubble Girl 27

New member
אישרו עד כה

אני (לא אני 27 לצערי שאבד אי שם באיטליה) שייקה רמוש נעה שלי אילנית אם אני לא טועה עוד אתמול אישרה.. וחבל עלייך אם את לא באה! ווינסטון שזה כולל את רק שיר כמובן... סיכום ביניים: 7 יאללללללללללה אנשים מה זה זה? ת'עוררו ומייד!

חסר לך שאתה לא בא...ומביא את המהממת איתך!

זאתי השאפה שמסתובבת איתך לפעמים ועושה לך שם טוב! אני מרוקנת את כל הפיצוציות מווינסון לייט אם אתה מבריז! ואז מה תעשה?

שרשירית

New member
לצערי לא אוכל להגיע הערב אבל...

על טורוניר טקן את ואני בהזדמנות הקרובה אני לא מוותרת. אני קורררעת אותך אחותי בלי להניד עפעף. כי בדבר אחד אין ספק - אני אלופת הטקן וזה אחרי שנים של אימון, כולל הכשרה של שנה ביפן שביזבזתי שם הרבה כסף בכל יום על משחקי וידאו...
תהנו לכם היום
נשיקה|

למעלה