שרשור טרמפ מירושלים... ...מי שרוצה להצטרף אליי מוזמנת. וחוץ מזה אני יכולה להביא קצת פירות ירושלמיים.
מ מיכל לוי1 New member 5/6/07 #5 שרשור טרמפ מירושלים... ...מי שרוצה להצטרף אליי מוזמנת. וחוץ מזה אני יכולה להביא קצת פירות ירושלמיים.
ל לונה.. New member 5/6/07 #14 אני מביאה את הפחזניות מהפעם שעברה ../images/Emo13.gif אז להביא ארבעים יחידות, כן?
פ פרח75 New member 6/6/07 #30 עדיין לא בטוחה שאגיע למרות שרוב הסיכויים שכן. במידה ואגיע, אשמח להביא לחם ביתי שבעלי אופה - לחם פירות
עדיין לא בטוחה שאגיע למרות שרוב הסיכויים שכן. במידה ואגיע, אשמח להביא לחם ביתי שבעלי אופה - לחם פירות
ק קינגית7 New member 8/6/07 #56 אני מעדיפה מה שנראה לך יותר בריא (אמרה זאת שמתכננת להביא עוגה קנויה )
ש שמש ניצחית New member 5/6/07 #12 טרמפ+כיבוד כיבוד אמממממ משהו קנוי, תגידו לי מה! טרמפ-אני מגיעה מאיזור המרכז מי שצריכה שתשלח לי מסר ולונה כן אני שומרת לך מקום לידי
טרמפ+כיבוד כיבוד אמממממ משהו קנוי, תגידו לי מה! טרמפ-אני מגיעה מאיזור המרכז מי שצריכה שתשלח לי מסר ולונה כן אני שומרת לך מקום לידי
ע עדןןן בת New member 5/6/07 #15 יש עוד 2 מקומות? במידה ואת יוצאת מת``א-אז אם אפשר לשמור אותם עבורי ועבור ילדת לימון?