מעיןבר!

• פותח הנושא u z a
  • פורסם בתאריך

u z a

New member
../images/Emo124.gif מעיןבר!

הי מעין, "נדברנו" בתחילת השבוע שאני אעלה לכאן את הגרף שלי לקראת אמצע השבוע. ובכן, קרו דברים מעניינים (עליות ומורדות), אבל היום החום שוב עלה, והוא די גבוה. מה את אומרת? נראה לי שהיה ביוץ, אבל מתי? או שבכלל לא היה? תודה תודה
אוזה.

הי אוזה, כמו שעניתי לך

בתחילת השבוע לדעתי הביוץ שלך היה ב-25/5 ודעתי לא משתנה עכשיו כשראיתי את הגרף המעודכן יותר לולה הפילולה

מעיןבר

New member
הי אוזה ../images/Emo24.gif

אין ספק שהיה ביוץ אבל בניגוד ללולה אני ממשיכה להחזיק בדעתי הוא היה ככל הנראה בין הימים 27-29 לחודש מה גם שאם הבנתי את האופן שבו את מדרגת את ההפרשות שלך היו לך הפרשות 3 ב- 28/5 מה שמעיד על פוריות גבוהה (שוב אם אני מבינה נכון). צריך לזכור שהביוץ לא נקבע ע"י הטמפ' הנמוכה ביותר בגרף שאחריה יש רק עליה אלא ע"י מעבר של הקו המסמן את הטמפ' הגבוהה ב- 6 הימים האחרונים. אני מקשרת לכאן שוב את הגרף שצירפתי לפני כמה ימים עם הקו שאני מעריכה שנכון למקרה שלך. בכל מקרה, ימים יגידו מי מאיתנו (לולה או אני) צדקה ועכשיו נשאר להחזיק לך אצבעות

u z a

New member
לולה ומעין ../images/Emo51.gif

אין לכן מושג כמה זה משמח אותי!! במצב שלי, אני שמחה מהידיעה שהיה ביוץ כמעט כמו מהידיעה שאני בהריון (טוב, אולי טיפטיפה פחות). נראה לי שגם בעלי ירגיש הקלה מסויימת אחרי כמעט 46 ימים של יום כן יום לא - זה די מתיש
אז אני שמחה עכשיו להצטרף רשמית למחזור יוני, שוב תודה על העידוד ועל האבחון
אוזה.

למעלה