מזל טוב
M m i c h a l y New member 12/6/03 #21 מזל טוב ../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif
ק קרן 25 New member 12/6/03 #22 המון המון מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif
נ נעמי רוגע New member 13/6/03 #23 מזל טוב למעין ול"שפרה" איזה יופי, אני שמחה מאד, וכבר מצפה לקרוא את סיפור הלידה. מקווה שהלידה היתה קלה ושהכל בסדר, מחכים ל"כוהנת" שלנו בקוצר רוח !!
מזל טוב למעין ול"שפרה" איזה יופי, אני שמחה מאד, וכבר מצפה לקרוא את סיפור הלידה. מקווה שהלידה היתה קלה ושהכל בסדר, מחכים ל"כוהנת" שלנו בקוצר רוח !!
נ נעמי רוגע New member 13/6/03 #24 סליחה, אדוה !! רק עכשיו ראיתי את העדכון האחרון, טוב זאת כנראה השעה
G Gill Gallad New member 13/6/03 #25 מזל טוב!!! ../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif../images/Emo77.gif
נ נסיכה קטנטנה New member 13/6/03 #27 מזל טוב מקסימה.. המון בהצלחה עם האמהות ובקרוב אצלינו בע"ה... תהני עם האזעקה החדשה בלילה ותשתדלי לנוח...
מזל טוב מקסימה.. המון בהצלחה עם האמהות ובקרוב אצלינו בע"ה... תהני עם האזעקה החדשה בלילה ותשתדלי לנוח...
פ פּוֹנְג New member 13/6/03 #28 נסיכה קטנה, ת'שמעי קטע חזרתי עכשיו מהסופר ובדרכי החוצה שאני שומעת מישהי אומרת לקופאית "זהו, עכשיו באמת סיימתי" אז מיד הסתובבתי לראות אם זו את את והחתימה המוזרה הזו שלך
נסיכה קטנה, ת'שמעי קטע חזרתי עכשיו מהסופר ובדרכי החוצה שאני שומעת מישהי אומרת לקופאית "זהו, עכשיו באמת סיימתי" אז מיד הסתובבתי לראות אם זו את את והחתימה המוזרה הזו שלך
י יעלה לי New member 13/6/03 #30 מזל טוב והרבה אושר..../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo142.gif