מסלול תא"ר היום 22/4/2008

נתן.ל

New member
../images/Emo124.gif מסלול תא"ר היום 22/4/2008

יום ג' 22/4/2008 כינוס בבן ציון ליד הבימה 22:00 ויציאה 22:30.
נושא הסיבוב: 7 הירידות מותאם ליום כדור הארץ. רוטשילד, נחלת בניימין, דרך יפו, טיילת, סוזאן דלל, שלוש, לילנבלום, אלנבי, קינג ג'ורג', דיזנגוף, נמל תל אביב, בן יהודה, פרישמן , טיילת, אלנבי, סיום ברח' יונה הנביא 2 - מסיבה במועדון הסטייג'. מוביל אליק
במרכז יובל
תנאי ההשתתפות: הנסיעה על אחריות המשתתפים והפעילות למורת רוחה של המשטרה.י אין לראות בשולחי הודעה זו מארגנים או אחראים לכל צורך שהוא והמסלול ניתן לשינוי על ידי כל אחד מסלול זה נבחר על ידי חברים לנסיעה משותפת. מי שמעוניין יכול להצטרף או לשנות כרצונו .י חמשת החוקים: 1. חובה מגיני ידיים. 2. אסור שימוש באוזניות 3. יש לשמור נתיב פנוי לתנועה ולפנות בעצירות 4. אין לסכן אחרים על ידי טריקים בתוך גוש הקבוצה. 5. אין לעבור את הראש, אין להשאר אחרי הזנב ויש להשמע להוראות הצוות המתנדב.

נתן.ל

New member
יום שלישי 22/4 הוא הוא יום כדור הארץ

אנו נערוך מסלול מיוחד לכבוד האירוע במסגרת ובחסות ארגון הגג של הארגונים הירוקים - נשתדל להרים מסלול לתפארת עם הרבה שמח בסיומו. נשמח לארח את רוכבי ישראל בשביל אופניים לשיירה גדולה ועצבנית הדורשת את הכביש העירוני לטובת תחבורה לא מזהמת. השתדלו להגיע בתלבושת ירוקה
השתדלו להגיע ב-22:00 לאירוע המקדים. המסלול יסתיים במסיבה גדולה בסטייג', יונה הנביא 2. התחלת המסיבה 24:00 עם כניסתנו לריקוד אינדיאני סביב כדור הארץ המסיבה חינם לכם ולכל חבריכם.

Sierion

New member
תאר ירוק../images/Emo35.gif אני בא../images/Emo70.gif

אבל אין לי בגדים ירוקים, אני יכול לבוא עם עיניים ירוקות במקום

נתן.ל

New member
אתה תמיד יכול לבוא עם עץ ירוק

או, במקרה שלך, גם שיניים ירוקות.

למעלה