מי שמעוניין/ת להרצות

• פותח הנושא qt1
  • פורסם בתאריך

qt1

New member
../images/Emo124.gif מי שמעוניין/ת להרצות../images/Emo63.gif

בפני תלמידים ,לעבור הדרכה ביחד עם עו"ס חבר באי"ל או לבדו, מוזמן לכתוב כאן בשרשור זה וגם לשאול שאלות, עדיין לא ידוע לי אם הוחלט שילדי בי"ס יסודי גם יהיו חלק מתוכנית ההסברה. בהרצאות תהיה קלטת (או מצגת?) , הרצאה שלנו , ולאלה מאיתנו שיבחרו בעו"ס אשר עובד באי"ל שיצטרף אליו , גם בהרצאה של העו"ס. אני מוכרחה להודות שלמרות שהיתה לי שיחה ארוכה עם עו"ס של אי"ל אני עדיין לא בטוחה אם זה נכון להרצות ביחד או לחוד, אשמח לשמוע את דעתכם בנדון... זו רק אני שחושבת שזה עושה אותנו "שונים" אם מרצים ואנחנו בצד ואז מרצים בתור "הנורמאלים" או שזו לא רק אני?
הורים לילדים עם אפילפסיה שרוצים שילדם ירצה , מוזמנים לכתוב , לשאול וכו'.

qt1

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif

מק
אפשר גם במסרים, יש לי בחיפה מישהי , גם קרובי משפחה יכולים כמובן! רצונכם כבודכם!!!

hashy

New member
אני ../images/Emo45.gif . לא הבנתי מה התכוונת

בשאלה האחרונה שלך. האם התכוונת לזה שקודם מרצים הבריאים ואח"כ החולים וזה הופך אותנו לשונים? לא הבנתי גם על מה העו"ס אמור להרצות? אני חושבת שעו"ס או נציג אחר של אי"ל צריך להיות כדי לענות על שאלות פרוצדורליות/ לוגיסטיות במידת הצורך, רישום פניות ומעקב. וגם זה לא ממש הכרחי כי אפשר לעשות זאת דרך המרצה.

qt1

New member
hashy ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo66.gif

לפי מה שהבנתי , העו"ס של אי"ל מעוניינת לבוא להרצאה , הדרכה מקבלים באי"ל ויש בכוונתה להרצות , אין לי שמץ מה היא רוצה לומר , ולמה יש בכך צורך , לדעתי אין , אבל לדעתה יש , אני לא אדם ווכחן , בשביל זה יש לי אותך... נשיקות

למעלה