מי רוצה לבוא לגינה אחה"צ

../images/Emo124.gif מי רוצה לבוא לגינה אחה"צ../images/Emo35.gif

חן של אור ואנכי נפגשות אחה"צ בגינה ברמה"ש(+ ה
ים, כמובן), משהו בסביבות 17:00, אז אם מישהי/ו רוצה להצטרף, יכול לשלוח אלי מסר או להתקשר אלי. לא משהו מיוחד, ולא להרבה זמן (כי יש לי מניקוריסטית ב - 19:30, וגם מחשיך נורא מוקדם), אבל סתם להיות ביחד. אז מי רוצה לבוא?

אני נורא רוצה אבל זה רחוווווווק

דווקא יש לי היום את האוטו הטוב (הייתי בבוקר בחיפה) וחבל לא לנצל את המצב אבל רחמנות על שיר

חנצ´, בואי ננסה להרים מפגשון של

החברים לאחד מימי הזבת לפני שיתחיל להיות קר ממש. מה את אומרת? ואולי נארגן הפעם גם איזה שולחן אוכל מתקפל וכל אחד יביא משהו?

אהההה תפסתי אותך...היית בחיפה ולא ב

יקרת אצלנו! בושה וכלימה. פעם הבאה שאת באיזור- תני קריאה...

כן, בגינה שהילד עם הכדור כמעט

העיף על הקטנים שלנו את הכדור ואמא שלו ישבה כמו פו@%& ולא אמרה מילה....

לפי התאור...

... ממש עושה חשק לבוא לגינה הזו
חבל שאני גרה כ"כ רחוק, דווקא היום היה מתאים לי אבל הנסיעה ארוכה מידי. רחל

ריצ´י - חבל שאת גרה רחוק ממני ואני

ממך. ולגבי הילד - בכל גינה את יכולה למצוא את אותם סוגי האמהות ואותם סוגי הילדים. מה לעשות....

יש לי היום אורחים, כידוע לך.

לגבי מפגש בשישי או שבת, רעיון מצויין, אפשר לשלב את אחד הטיולים שהומלצו בשאלת הסקר בנושא. בילוי נעים, ד"ש לחן ונשיקות לאור ושגיא.

כן, אני יודעת, אתן לא רוצות לבוא

אלינו לגינה? בכל אופן, אני יוצאת עכשיו הביתה, אז אם את רוצה להצטרף, ת´קשרי אלי (ניסיתי אליך, אך ה
שלך לא היה זמין).

עידכון מחלה של תומר ../images/Emo10.gif

מהלילה תומר פיתח חום לא נורמלי. בבוקר כבר אילן רץ איתו לקופ"ח ושם נמדד לו חום של 40.3 מעלות!!!!!!!!!!! אז אחרי יום שלם במוקד והמוני בדיקות (כולל צילום ריאות) חזרנו הביתה. כל הבדיקות פשוט תקינות ואין לו שום דבר שמקורו חיידקי. אז שוב אנחנו תקועים עם וירוס שמעלה חום בצורה פראית. כל שנותר זה להוריד לו את החום ולשמור עליו. הרופאה אמרה שיש וירוסים שיכול להיות גם 40 מעלות חום במשך שבוע... תחזיקו לנו אצבעות שזה יעבור במהירה כי הוא כל-כך מסכן

החלמה מהירה לתומר !!!

איך החום מתבטא עוד ? איבוד תאבון ? קימוט שכזה בהתנהגות ? ילד חולה זה דבר בכי אומלל, במקום השני של אומללות זה ההורים של אותו ילד מאחל החלמה זריזה כבר במהלך סוף השבוע נשיקות החלמה
ליאור

ligo

New member
אמא´לה! 40 מעלות?

איזה מסכנון אם זה לא חיידקי, אז אין לך אפשרות להידבק, נכון? תשמרו על עצמכם

אני מקווה שהחיידק כבר הבין

את הפרינציפ, מיצה, ועזב את תומרון המתוק. תעדכני אותנו! רחל

עדכון לגבי תומר ולגבי ../images/Emo13.gif

אז תומר סבל ביום חמישי מחום אדיר שכמעט וסרב לרדת בכל דרך שהיא... עברנו יום קשה מאוד. למחרת נעלם החום הגבוה. מידי פעם הופיע חום לא מאוד גבוה שנעלם תוך מספר דקות (עליות וירידות). נשארנו עדיין עם הגודש באף והליחה אבל סה"כ תומר בסדר והיום הוא הולך לגן. מקווה שהוא ימשיך להבריא
אני סוחבת לאיטי, כבר בשבוע 22 להריוני ומרגישה מלאה מאוד. ביום חמישי קיבלתי את הציון האחרון שחיכיתי לו מהאוניברסיטה מה שאומר שעכשיו באמת באמת סיימתי את התואר השני וזה גורם לי לאושר גדול
מאחלת בריאות לכולנו ולגוזלינו
*1000000

למעלה