מירי!!!!!!

מיכל just

New member
../images/Emo124.gif מירי!!!!!! ../images/Emo124.gif

*סורי על פתיחת ההודעה החדשה... הרגל מגונה...
* anyway, נסי ל-msn יש שם משהו 'מאחורי הקלעים עם שנייה טוין' (-רק חשבתי שזה יעניין אותך... זהו! סיימתי! לא להרוג אותי!

mprb

New member
איפה?

את צריכה לתת לי לינק מדוייק כי אני גרוע בזה! וחוצמזה- את מוזמנת לכתוב את זה בפורום שאנייה. בשביל זה הוא קיים

מיכל just

New member
זה כבר כאן, אז אני יכתוב כאן...

את נכנסת ל-www.msn.co.il יורדת למטה, בחלק השמאלי הכי תחתון יש תמונה שלה- תלחצי עליה. אין מצב שתפספסי את זה!

mprb

New member
סבבה + נ"ש ../images/Emo124.gif אמיר ../images/Emo124.gif

כשאני אחזור הבייתה מהעבודה אני אוכל להסתכל!
ענקית!!!!!! ואמיר- ראית מה אהוב ליבך אמר?

AMIR HOREV

New member
אמממ......../images/Emo4.gif

כן טוב זה ידוע ש
הם כאלה, שמנסים תמיד לעזור לחלשים, אבל באמת... שינסה להיות פה שבוע אחד... לפי דעתי זה טעות לכתוב את זה... גם אם באמת זה מה שהוא מרגיש זה עלול להזיק לו לקריירה... אבל אני עדיין אוהב אותו. ובואו נסתכל על חצי הכוס המלא.... ראיתם את התגובות שהשירו לו שם.... פששש.... אני בהלם... גו מייקל....

p i n g o

New member
למה שלא יגיד?

למה שהוא יסתיר את הדיעות שלו? כי הוא מפורסם? זה שיש לו דיעות שאני ממש לא מסכים איתן מה לעשות, אבל למה שלא יגיד מה שהוא מאמין בו? ומה קשור שהומואים עוזרים לחלשים? :-S

AMIR HOREV

New member
אני אתן לך דוגמא....

תאר לך שאנדראה חושבת ככה...???. וגם הוא עומד להוציא אלבום חדש... ופה הוא גם איכשהו נגד האמריקים... ונגד המון אנשים שחושבים שהמלחמה השאת נחוצה (כמוני למשל) ויש אנשים הרוב... שמתייחסים לאמן על פי מחשבותיו ולא על פי הכישרון שלו.... כמו בריטני ספירס למשל... אתה יודע שבארצות הברית...כולם קוראים לה זונה בגלל שקהל המעריצים שלה הוא בדרך כלל ילדות קטנות...והקליפים שלה מאוד...(אם אתה מבין למה אני מתכוון) ויש לה שירים מצוינים...

p i n g o

New member
חחח שירים מצויינים

תקשיבו לעומק תקשיבו למילים: "בדידותי הורגת אותי עליי להתוודות: עודי מאמינה שכאשר אינני עימך הנני מאבדת עצמי לדעת תן לי הזדמנות הכני, אהובי, רק עוד פעם אחת" (C) צוות הכותבים הממוסחר של ב. ספירס בע"מ

AndreaCorr ©

New member
חחחחחח../images/Emo6.gif

לא לא הכי טוב זה "נולדתי כדי לשמח אותך" באמת, פמיניסטית הבחורה!

אני חייב לציין שבריטני ספירס

זמרת מאוד כישרונית שאף פעם לא מזייפת בהופעות חיות, והשרים שלה הם השירים הכי עמוקים ומרגשים בעולם. ואין לה אישיות כפולה והיא לא מוכרת סקס, וגם אם היא לא הייתה נראית טוב היא עדיין הייתה מצליחה בגלל הכישרון שלה.

AMIR HOREV

New member
אז איך אתה מסביר את זה????

שהיא מצליחה בטרוף של פאנטה??? אתה יודע בריטני נכנסת לספרי ההיסטוריה.... כמו אלוייס פרסלי...מיקל ג'קסון...מדונה...בריטני ספירס...

AMIR HOREV

New member
נו......

מה רע בזה.... הבדידות הורגת אותי.... אבל אני עדיין מאמינה... כשאני לא איתך, אני משתגעת... תכה בי מותק... עוד פעם!!! חחחח אני זה מדבר על עך אחד ואחד מאיתנו.... My loneliness is killing me (and I) I must confess I still believe (still believe) When I'm not with you I lose my mind Give me a sign Hit me baby one more time אבל... אתם יודעים... אני לא משוגע... אני בדיוק כמוכם... אני לא משוגע....

למעלה