יואו
בהודעה הראשונה זה הייתי אני דניאל בשני זה היה דניאל יוסף עבדו אין לי מושג למה הוא כתב את התאריך שלי ואני עכשיו הולך לצעוק עליו על זה איזה חוצפן אידיוט מגעיל... השלישי זה הוא דניאל, חתיכת מטומטם(דניאל מטומטם, לא מי שהגבתי אליו><") אם אתם רוצים אני יכול להביא תעודת זהות(למרות שלא מלאו לי 18 ><") למפגש ולמה סתם לחפור ולהפליל אותי שאני בעצם חף מפשע איזו דוגמא מוזרה הבאתי...><" בקיצור אני לא יודע למה הוא שיקר, את/ה יכול לשאול את 8דושנקה8 מפורום האי שהיא הכי פעילה בו, היא ראתה במו עינייה הוכחה באיסיקיו שאני זה לא דניאל יוסף ההוא... אז בואו נסגור את זה כאן. אין לי שום אינטרס לשקר אני יודע שאני זה אני ואני לא מגיב להודעה הבאה שיגיבו אליי בגלל שאין לי כבר כוח להיד שאני דניאל ב 12 וחצי, 13 עוד מעט ואני לא דניאל שבחול!!!!! תפסיקו כבר הוצאתם לי את כל המיץ!!! זה כמו שאני אגיד(זה רק דוגמא...לא לקחת ללב XD ><") שאתה בעצם מבוגר שמן בן 50 שבעצם עובד עליי אני יכול להגיד את זה כי אין לך שום הוכחות נגד וגם אם תעלה תמונה אני יכול להגיד שזה זיוף אז אני מאמין לכולם למה(LEMA) שהם אומרים ואתם צריכים להאמין לי מי שמכיר אותי יודע טוב מאוד שאני לא כזה שקרן אז לא להגיב אליי כי במילא אני מתחיל להתארגן למפגש אז ייאלה ביי