מחר

ביום שבת זה מגיע ../images/Emo124.gif

ה - ה - ק - ר - נ - ה - ! אני מזכיר לכולם: אנחנו נפגשים בשעה 18:30 בכניסה למקום האירוע. חשוב מאוד שכל המוזמנים שלי יגיעו ב-18:30 ולא יאחרו!! יש לי רשימה של כל האנשים מהפורום שמגיעים איתי ובאופן עצמאי ואני אשמור להם מקומות, כך שברגע שאתם מגיעים תתקשרו אליי ואני אגיד לכם איפה אנחנו. במידה ואתם מגיעים ולא ידוע לי על כך, תעדכנו אותי כדי שאני אשמור לכם מקום איתנו... מומלץ להביא מצלמות ושלטים של הפורום :) כל מי שמעוניין בטלפון שלי מוזמן לשלוח מסר
נתראה בשבת!

sharoniron

New member
לאורי

אני אגיע בשש וחצי, אבל אם אני יאחר (אני אשתדל שלא) אתה יכול לשמור לי ולחברה שלי מקום? והאם אפשר את מספר הטלפון שלך? רק כדי שאני אדע איך אתה נראה (כדי לזהות אותך), אתה זה שהייתה בערוץ הילדים בפורים?

../images/Emo45.gif רשמתי אותך

שלחתי לך במסר את המספר, וכן הייתי בערוץ הילדים בפורים...

Daniel44862

New member
אני מגיע...ואורי, כנס

אפשר להכין מין שלטים של "שמור לפורום הפיג'מות בתפוז" ולשים על הכיסאות או משו כזה

הדר 1992

New member
הטלפנית אמרה לי שהיא חושבת שלא תהיה בעיה

שיכניסו אותי אם אני אגיע מאוחר...

גרי 541

New member
כן אבל השבת יוצאת רק בשש או שבע

כמה זמן לוקח להגיע מהבית שלך למקום ?

הדר 1992

New member
חחחח איזה 6 או 7....הלואי...בשעה 19:53 יוצאת

והנסיעה בערך 40 דקות...50 דקות ככה בתקווה שלא יהיו פקקים

roeid

New member
הודעה חשובה:

חברים-יש לי עוד כרטיסים אבל אין עוד מקומות באולם!!! לכן,ההרשמה לאירוע הסתיימה-ביקשו ממני לא להוסיף עוד ילדים,אז נא לא להתקשר אליי עוד כדי להזמין כרטיסים!!! רועי

roeid

New member
אם אתם רוצים כרטיסים-תודיעו לע מיידית

כי אמרו לי לא להוסיף ילדים אבל טל אמר אם אתם רוצים-הוא יכול לסדר אבל מיידית!!!

roeid

New member
התפנה כרטיס 1 להקרנה!!!-כל הקודם זוכה!!

כל מי שרוצה שיכנס לאתר הרשמי של טל מוסרי www.talmosseri1.tipo.co.il ורשום שמה את הפרטים להרשמה-הזדרזו כל הקודם-זוכה!!!

CrazyPenguin

New member
אתה יכול לבטל גם את שלי?../images/Emo191.gif|פינגווין|

טל ארז הסתדרתי כבר...תודה

Daniel44862

New member
זה לא נקלט שזה עוד 3 ימים...!XD

אני לא פגשתי אפאחד מהכוכבים שם אף פעם...אז זה מוסיף על ההתרגשות...

Jen74

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo122.gif גמני רוצה ../images/Emo7.gif

אני נוסעת לאילת, שזה כיף לא נורמלי בשבילי. אבל אני מפספסת את ההקרנה שזה ממש מבאס אותי. חמוץ מתוק לי בעעעעע

למעלה