את חצופה !סער חבר אמיתי ואהב את ארז מאוד
אין בך טיפת הגינות חבל התחלת ופירגנת לארז ,וזה מעולה ,אך למה להשמיץ באותה הזדמנות את סער, ראיתי במו עיני איך נרקמה החברות בין ארז לסער והם היום יותר מתמיד חברים הכי טובים ,ארז נפתח בפני סער והיו לו איתו שיחות נפש ,עמוקות ,הם היו שם משענת אחד לשני ,וראינו שסער היחיד כאב עד מאוד כשארז הודח ,כזה הוא סער את מי שהוא אוהב הוא החבר הכי קרוב ואפילו הוא ואיילה כבר תכננו כשיצאו להמשיך את הקשר עם ארז וחברתו ,וראינו ביום ההדחה ,את אמא של סער איך היא ניגשה והתרגשה ואמרה לו בחום שהוא מקסים והיא רואה בו מהיום והלאה כבן בית ,אותי זה מאוד ריגש,,, אז אני מתקשה להבין למה את מצאת לך לנכון לכתוב דברי שקר נסיון עלוב לסכסך בין חברים ,אבל לא את ואף אדם לא יוכל לחבל בחברות כה עמוקה שנרקמה אט אט והפכה לחברות נפש ,שתלך ותתעצם בחיים האמיתיים... כמוני כמוך כאבתי את הדחתו של ארז ,הוא איש מדהים מיוחד וססגוני אין ספק שהוא היה ראוי להגיע לגמר , ארז היה הפייבוריט להגיע לגמר ולזכות בבכורה ארז כנגד כל הסיכויים הוכיח קבל עם ועדה חרף מוגבלותו שאין דבר העומד בפני הרצון,,וארז לא וויתר ולא עשה לעצמו הנחות, ארז הוא פורץ הדרך לכל קהילת החרשים ,דוגמא ומופת , וחבל כל כך שלא הגיע לגמר . אני יודע ומאמין שארז יצליח ידו נטויה והוא יגיע רחוק לא נשכח אותו אותי הוא ריגש ברמות ,ונמשיך לעקוב מרחוק , צפוי לו עתיד מזהיר ,ומאחל לו ולזגתו מיכלי חיים נפלאים ... בהצלחה לשאר המתמודדים , והלוואי וסער יזכה -האיש הנכון מלח הארץ -הישראלי היפה שבנה הכל ב10 אצבעותיו עם לב ענק אדם חיובי, פטריוט גדול ,חברותי ,ועם רקורד של עשיה ותרומה לחברה, בבית האח הגדול היו לו כמה רגעים מביכים ונפילות ,אף אחד לא מושלם סער ידע להתאושש,ולהודות בטעויות ואחרי הדחתה של איילה, סער כאב את לכתה ,היא הותירה אחריה שובל של עצב ,וסער אומנם באיחור הבין מייד והתנצל ויצא בווידוי מרגש אצל האח הגדול ואף הזיל דימעה על שנהג עם איילה אהובתו כמו ילד,והבטיח לעצמו אחרי הבום שנפל עליו,ראשית להתנצל בגדול בפני איילה ושנית הוא לעולם לא ינהג כך וידאג לפצות אותה , אני מאחל לסער זוגיות נפלאה עם איילה ואשמח שהוא יהיה הזוכה הגדול בבית האח הגדול...