מחר בערב הגמר הגדול

../images/Emo124.gifמחר בערב הגמר הגדול../images/Emo70.gif

שלושת הזוגות יתחרו ראש בראש ויתנו את הפייט האחרון על רחבת הריקודים
הגמר יכלול הופעות של שלמה ארצי והראל סקעת
מי יקבלו את הדירוג הכי גבוה מפאנל השופטים
למי הקהל יעניק את הניצחון
ובכלל האם אתם מרוצים משלישיית הגמרהאם הזוג הפייבוריט שלכם הגיע אליו או שהייתם מביאים אותו לגמר במקום זוג אחר מהשלישיה
ואם כן בעד איזה זוג הייתם מחליפים איזה זוג
שתפו אותנו

../images/Emo195.gifראשון איזה כיף!!!

שלום לכל חברי הפורום היקרים!
ברשותכם, אני אענה מענה חלקי לשאלון שהציגה לנו רעות:
הזוג שיקבל את הדירוג הכי גבוה מהשופטים-אינני יודע, אני לא מתעסק בספקולציות ובטח שלא רוצה לעשות עין רעה בדקה ה-90...
אני מאוד מקווה שהקהל ישכיל להעניק את הניצחון לזוג הראוי ביותר שרוקד הכי טוב והתקדם הכי הרבה מהתוכנית הראשונה ועד היום! אני מקווה מאוד שהקהל יצביע לזוג שרוקד הכי טוב ולא לזוג הפופלארי או מפורסם ביותר...
שלישיית הגמר סה"כ מעניינת-ללא ספק איציק התגלה כהפתעת העונה, אני לא דמיינתי שהם יעפילו לשם אלא מירה ודני....
הפייבורטים שלי ברוך השם בגמר!!!
בהזדמנות זו, הרשו לי להודות מעל דפי הפורום לרעות שטיינברג מנהלת הפורום שניהלה את הפורום לעילא ולעילא בצורה מופתית!!!ודאגה להביא לנו עדכונים מעניינים ותמונות הכוכבים מהשטח!!!תודה רעות על הכל!
ולכם חבריי היקרים לפורום, סה"כ הדיונים היו פורים ומנומסים. מאחל לכולנו ערב גמר מהנה!!! ו
לשלושת הזוגות!!!

איזה חמוד../images/Emo9.gif

עשיתי הכל בכייף גדול
כל מי שמכיר אותי יודע שכשאני לוקחת על עצמי תפקיד אני דואגת למלא אותו על הצד הטוב ביותר. כמובן שכל זה לא היה קורה בלעדיכם חברי פורום יקרים על ששמרתם על חוקי הפורום,עזרתם ותרמתם המון המון
כמובן שעד להודעה והחלטה חדשה מהנהלת תפוז מבחינתי אני ממשיכה לנהל כאן וכמובן שאתם מוזמנים להשאר ולדון על כוכבי ורקדני כל העונות,השופטים,המנחים,להקת הבית,על תוכניות העונות עצמם ועוד..... וכמובן לא לשכוח ששבוע הבא 14.2 ערב התרמה לויראיטי בהשתתפות כוכבי רוקדים עם כוכבים שישודר בערוץ 2

שאלה לרעות היקרה!!!../images/Emo141.gif

שלום רעות! מחר כאמור יתקיים הגמר הגדול! ורציתי לשאול אם את יודעת כיצד תתקיים שיטת ההצבעה גמר העונה? האם שלושת הזוגות ירקדו כ"א את שני הריקודים שלו ורק אז ייפתחו הקווים להצבעה?(כפי שהיה עד היום) או שמא יעשו את זה כמו בגמר כוכב נולד-סיבוב ראשו בו שלושת הזוגות רוקדים את הריקוד הראשון, הקווים נפתחים ואז זוג אחד מודח ומתחיל סבב שני של שני זוגות ראש בראש??? חשוב לי מאוד לדעת כיוון שמחר ההצבעה היא גורלית ואני בטוח שגם לעוד חבריי פורום רבים חשוב לדעת. אשמח אם תוכלי לברר עבורנו אולי עם מנהלת הפורום של "רוקדים עם כוכבים" באתר רשת, אני סבור שיש לה מידע על כך. ותוכלי לעדכננו. בכל מקרה תודה מראש!

שלחתי את השאלה בפורום הרשמי באתר התוכנית.

מקווה שעד מחר יחזירו לי תשובה אם לא נדע זאת רק בזמן התוכנית

lakuna

New member
שיטת ההצבעה - לפי עיתון פוסט

ראיתי בעיתון פוסט הבוקר - לא יודע אם ניתן לסמוך על זה: אחרי ריקוד - תהיה הדחה של זוג מבין השלושה ואז יהיה ראש בראש כזה של השניים שישארו

shay keran21

New member
בוקר גמר טוב לכולם../images/Emo42.gif

טוב לא בידיוק שמש אבל אני מתרגש....היום יש כ"כ כ"כ עמוס..גם בגלל הגמר וגם בגלל דברים שקשורים האירוויזיון..חחח עזבו לא משנה.. השעה הזו עד 9...ידברו בערוץ 2 על הגמר...שעה שלמה..יהיו ראיונות עם קושניר מירה(הקלטתי כבר) לגביי הגמר..אתם לא צריכים לשאול את מי הייתי רוצה נכון? לא נורא..אני כבר ממזמן התגברתי...היום זה נגמר סופסוף..עד העונה הבאה...אני בטוח שעד ששרית לא תתחרה אני לא אתרגש יותר מאף אחד..חחחח מספיק כאב לי הלב שמירה הודחה..אבל אני יודע ששרית לא תתחרה אפעם...אין לה זמן...ולא יהיה לה קוחות היא תתמוטט...הבחורה הזו חיית לילה..והיא ישנה ביום....ממש תתאמן בבוקר או בצהרים בזמן שינה שלה בשהיל הריקודים..חחחח

shay keran21

New member
הודעה חשובה למה שיהיה בגמר!!

תהליך ההצבעה יהיה קרוב למה שהיה בכוכב נולד... 3 הזוגות ירקדו(לא יודע אם ריקוד אחד או שניים,תמיד יש שלושה!) ולא הריקוד ידיחו זוג אחד,ואז השניים האחרים ירקדו ריקוד נוסף... השידור יתחיל ב-9 ואז ב10 וחצי יהיה התכנית הראשונה של החיים זה לא הכל עונה חדשה,ומיד אחרי זה בשעה 11 יהיה התוצאות...שבטח מהלך ה45 דקות האלו הראל יופיע....

../images/Emo124.gifכולנו מסמסים 10 ל-5060../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

קדימה!!! בהמוניכם!!!! לא להתעצל!!!! כי הגיע הזמן לבחור באיכות ריקוד

למעלה