טוב... על איזה מהם סגרנו?
מ מוצרלה New member 14/12/03 #42 פנינו'ש - האמצעי רק שעדידושים עם צבע אחר בשיער. (ובכלל מתאים לו להיות באמצע, למשללל באמצע בין שתי נשים, באמצע בין שתי ביצים , או באמצע בין .......... חחחחחחחחחחחחחחחח
פנינו'ש - האמצעי רק שעדידושים עם צבע אחר בשיער. (ובכלל מתאים לו להיות באמצע, למשללל באמצע בין שתי נשים, באמצע בין שתי ביצים , או באמצע בין .......... חחחחחחחחחחחחחחחח
A adidushim New member 14/12/03 #43 הערותיי: *עכשיו כולי מקוצץ,אז אין צבע בשיער *להפריד 2 ביצים כדי שאני אכנס בינהן בתמונה נראה לי כואב. מאוד. *קחו אותה מפה!!!! חחחחחחחחח.... שומרים?!... ..... שומרים!!
הערותיי: *עכשיו כולי מקוצץ,אז אין צבע בשיער *להפריד 2 ביצים כדי שאני אכנס בינהן בתמונה נראה לי כואב. מאוד. *קחו אותה מפה!!!! חחחחחחחחח.... שומרים?!... ..... שומרים!!
ח חיפושית222 New member 14/12/03 #44 כמה הערות: 1. תתפשט 2. להפריד שתי ביצים? נשמע לא רע... 3. עוגת שוקולד משפריצה...במשרדי...5 דקות...היית שם!
כמה הערות: 1. תתפשט 2. להפריד שתי ביצים? נשמע לא רע... 3. עוגת שוקולד משפריצה...במשרדי...5 דקות...היית שם!
A adidushim New member 14/12/03 #45 הערות ונספחים: 1.פרטים במסר.... 2.נשמע מעולה,במטבח. 3.שוב?? רק הרגע השפרצנו יחד (את העוגה! סוטים!) ... חכי כמה דקות לעוד סיבוב...
הערות ונספחים: 1.פרטים במסר.... 2.נשמע מעולה,במטבח. 3.שוב?? רק הרגע השפרצנו יחד (את העוגה! סוטים!) ... חכי כמה דקות לעוד סיבוב...
A adidushim New member 14/12/03 #50 נוווווווווווו אבל אמרתי לך לא לשים פה תמונות שלי!!!!!!! חוצפה! מחדל! בושה!
ח חיפושית222 New member 15/12/03 #51 מממממ לא יכולתי להתאפק.... וחוצמזה - אמרו לי "עם כיבודים!" מה יכולתי לעשות?
L liat ליאת New member 15/12/03 #52 מה זה האאוטינג הזה../images/Emo35.gif../images/Emo123.gif אני עוזבת אתכם לכמה שעות ואתם חוגגים פה ועושים אאוטינג אחד לשני חיפוווו , ממתי מותר לפרסם כאן אחד את תמונותיו של השני תמחק הודעה זו לאלתר איפה מנהלות הפורום כשצריך אותן
מה זה האאוטינג הזה../images/Emo35.gif../images/Emo123.gif אני עוזבת אתכם לכמה שעות ואתם חוגגים פה ועושים אאוטינג אחד לשני חיפוווו , ממתי מותר לפרסם כאן אחד את תמונותיו של השני תמחק הודעה זו לאלתר איפה מנהלות הפורום כשצריך אותן