מועדון לילה

esterosh

New member
../images/Emo13.gifמועדון לילה, עפר משתתף היום!../images/Emo3.gif

עפר מופיע היום במועדון לילה!!!!! *סליחה שפתחתי כל כך מוקדם! אבל היום התוכנית ב-21:15 אחרי החדשות! זה בדיוק מה שרציתי חחח (אתמול אמרתי שאני רוצה שהוא יהיה היום ואמרתם לי שאני יכולה לרצות,אז כנראה שאני רוצה אני מקבלת !)חחחח בפאנל: אורי ועפרמי!
משתתפים: אורנה בנאי ועלמה זק!!!! הולכת להיות תוכנית טובה...אז צפייה נעימה לכולם...מקווה שהפעם יהיה יותר טוב משבוע שעבר!!! וכמובן שכל החפירות והדיונים על התוכנית לפה!!!

esterosh

New member
כן, אני רק מקווה שלא נתאכזב!

כגודל הצפייה ,גודל האכזבה! אבל אני אופטמית חחחח

הפעם מועדון לילה אחרי החדשות ולא

אחרי ארץ נהדרת אני כבר מחכה לתוכנית.. כמו שאמרתם הפעם שיהיה יותר טוב משבוע שעבר(למרות שלא ראיתי) ואני שמחהה שעפרר משתתףף

0ליוש0

New member
אסתר גלר מכה שנית!../images/Emo11.gif

חבל שמיה לא תיהיה חחחחחחחח אז צפייה מהנה לכולםםםם
ורשום באתר הקשת שהתוכנית ב 22:30:|

esterosh

New member
האתר של קשת סטלן !

יותר נכון לא מעודכן...היום התוכנית ב-21:15 במקום ארץ נהדרת. אז אל תפספסו...זה חשוב לרייטניג חחחח

0ליוש0

New member
אחלה תודה:]

אם לא את בטוח הייתי מפספסת בגלל האתר הם רוצים להתנקם בעפר על אז שהוא הוריד להם ת'רייטינג באירוח שלו חחחחחחחחחחחחחחחח ועכשיו מטעים את כולם כדי שיגידו שהוא לא מביא רייטינג

esterosh

New member
חחחחחח נרקמת מזימה כדי לעצור את עפר

אבל כל עוד מודעין 1444 קיים אף אחד לא יעצור אותנו חחחחחח

baril

New member
../images/Emo80.gifיוווו איזה פאנל

רמי
אני חולה עליו יהיה מצחיק

daphnef

New member
הולך להיות אדיר!!../images/Emo6.gif

ידעתי שעפר לא ייאכזב אותי, דווקא היום שאין לי לאן לצאת.. הוא יהיה!
מתה עליו!! חחח

daphnef

New member
../images/Emo124.gifמועדון לילה

חיכיתי שמישהו יפתח נושא על מועדון לילה ואפחד לא פתח..אז אני פתחתי..
בקיצור..נהניתם? ממה? עפר היה הפעם קצת חלש..אבל לא נורא היו לו שניים שממש אהבתי: מים מינרלים לכלבים: "נביחות"
ו..שהוא בא לאורנה בנאי עם הדבר הזה (שכחתי איך קוראים לו..חחח
) אממ צילמתי 3 או 4 תמונות באיכות ממש ממש גרועה.. אבל אני בכל זאת ישים לייתר ביטחון.. אממ אם זה התפקיד של אסתר לעשות את זה..(כמו שהיא עשתה שבוע שעבר) אז אני לא יודעת אם היא עושה כל שבוע כי אני פה רק שבוע 1.. אז.. אם כן..סורי.. ואם זה התפקיד שלך..תעלי תמונות וזה..כי לי יש רק 4 או 3 באיכות גרועה.. אז.. הינה

daphnef

New member
../images/Emo6.gif מתאים לפה המשפט

עפר:אחח חלמתי עליך בלילה חלום...! אורי:עליי?! או.. עפר:היום אתה בא אליי כן...נכייף קצת
? אורי:אני?! !אתה! מזמין אותי?!? (עזבו..אני לא טובה בדברים האלה..עדיף שאני ישתוק!
)

daphnef

New member
הכל מאהבה! ../images/Emo23.gif

חוץ מזה שעפר הכי לא קרוב ללהיות הומו אז אני מרשה לעצמי לכתוב את זה..;) וגם... אתם גם כותבים את זה..! אז זה בסדר!
חחח אני מדברת אל עצמי.. כי הרגשתי שפגעתי בעפר.. אבל עכשיו הסברתי..(לעצמי
) אז זה בסדר..
עזבו..קרה לי משו היום...

0ליוש0

New member
חחחחחחחחחחח יפה../images/Emo6.gif

אין לך מה לדאוג הכל בהומור כבר נרשמו דברים יותר גרועים בעבר
אנחנו לא יורדים על עפר זה הכל בצחוק:] אז אל תדאדגי ותמשיכי לצטט:]

0ליוש0

New member
חחחחחחחחח

"אורי אני יודע מה שמת לי בשתיה" אורי:"אניייייייי?"

0ליוש0

New member
חחחחחחחחחחח

עפר:"אורי חכה חכה אני עוד יתחשבן איתך על מה ששמת לי בשתיה" אורי *מפחד* סתכלו על העיניים שלו חחחחחחח

למעלה