מה נהיה????....

ophra

New member
../images/Emo124.gif מה נהיה????....

אין "בוקר טוב"?
אין ברכות לשבוע חדש ונעים?
אין מי שיגיש
? איפה כולם?
תגידו....? אומרים שרואים על אנשים ש....
זה נכון גם בוירטואל?
עפ
(תשתקי כבר! )

בוקר טוב...../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif

הבוקר בדרכי לעבודה, בפקק כמובן הייתי תקועה, ברדיו מתנגנת מנגינה, שלי את הזמן מעבירה, הההוא מהמכונית הסמוכה, בחור צעיר ויפה, לי מציע תות מהשדה, אדום ומתוק בפה, וגם החיוך, עשה לי את זה, אפשר איתך להיפגש, שאל, מחר בשש? על כוס קפה ועוגה, עשה לי מהומה, בבטן התחתונה, וכך כמו שהופיע, נעלם במפתיע, השאיר מאחור, שובל של פרח צחור, ככה בבוקר של אור, עם אדום ברמזור. יום נפלא, ושבוע נהדר. מכורה לאהבה.

ophra

New member
שאני אכין????? ../images/Emo12.gif

עפ
(שאפילו חברים מה"חיים האמיתיים" שלה מכינים לעצמם
אצלה בבית)

רות 2

New member
אם היא פרימדונה ....... אני

פרינססה............ואני מקשת תה עם נענע בוקר טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אומרים ישנה ארץ....

ואני עדין מחכה,לא לומר תוהה ומחפש,,,זה מכסה, פחות או יותר,את דעתי על אומרים ש.......כמובן לא בא במקום נימוס אלמנטרי של בין בני אדם.בוקר טוב,שבוע מקסים,חודש מבטיח, ושנה נחמדה,בקיצור שיהיה חיים נפלאים...כמובן תצתרכי לישם בעצמיך,כי מנסיון,לאיחולים שלי אחוז הצלחה ככה ככה,בלשון המעטה...לא ממש עזרה...

ophra

New member
איחולים זה תמיד נחמד

אם לא יועיל - בטח לא יזיק
עפ
(למרות חוסר שיתוף הפעולה מצד חברי הפורום, ממשיכה לאחוז בתזזית)

רות 2

New member
תזזית............

הדבר היחידי שאני מרגישה עכשיו....... .. זה חצי מתזזית........... . לוחץ לי ה..תיזי....אם את מבינה קצת עירקית..... אבל את צודקת רד העופרה הזותי השאירה אתנו סקרניות...........

ophra

New member
במיוחד לרד ולרות.... ../images/Emo6.gif

שיעור בהבנת הנקרא (או לחילופין בפרשנות לטקסט
) חיזרו להודעה המקורית ונסו לנחש את כוונת המשורר/ת
עפ
(מותר להיעזר בקהל או בחבר טלפוני...
)

r e d head

New member
עפרהל'ה

דווקא הבנת הנקרא יש לנו מצויינת. אמממ.. גם זיכרון לא רע משהו מיום שישי... אז מחברים אחת ועוד אחד ו....נו טוב שלא יהיה עין הרע רק שימשיכו החיוכים והתזזיות

למעלה