מה אתם שומעים עכשיו

SuperKeren

New member
../images/Emo124.gifמה אתם שומעים עכשיו../images/Emo124.gif

כדי להבין את הטעם המוזיקלי המופלא במגוונותו של הפורום, כל אחד ירשום 5 אלבומים שמתנגנים אצלו במערכת כרגע, בצירוף כמה שורות על כל דיסק. זה יכול להיות ביטלס, זה יכול להיות אבי ביטר, שרשרו לכאן את המלצותיכם! *לקוח מפורום הביטלס.

שלי../images/Emo27.gif

Backstreet Boys - Never Gone.
Backstreet Boys - Greatest Hits Chapter One Foo Fighters - In Your Honor Sean Paul - Dutty Rock Backstreet Boys - Millenium

ארמ..../images/Emo12.gif

עכשיו קראתי שוב את ההודעה הראשית.. וראיתי שאמורים לרשום כמה מילים על כל דיסק.. ומשעמם לי עכשיו..
Backstreet Boys - Never Gone ללא ספק האלבום הכי אהוב עליי.
וגם האלבום הכי טוב של הבקסטריט בויז [בנתיים
]. ממליצה עליו בחום חום חום חום חום.
Backstreet Boys - Greatest Hits Chapter One אלבום האוסף [חלק ראשון
] של הבקסטריט בויז. כל הלהיטים שכל העולם ואחותו מכיר.
Foo Fighters - In Your Honor אלבום מדהים.
קניתי אותו לא מזמן..והתאהבתי.
Sean Paul - Dutty Rock האלבום הראשון של שון פול.
אני כ"כ אוהבת אותו ואת המוזיקה שלו.. קצב יפה.
Backstreet Boys - Millenium האלבום הכי נמכר של הבקסטריט בויז עד היום. [זכה באלבום הכי טוב בשנת 1999 בפרסי הבילבורד
] אלבום מדהים. מאז גיל 9 אני דבוקה אליו.
וזהו. :]

sum 41 girl

New member
או קיי שליע!

טוב אז אני ממליצה לכם לקחת דיסק ריק לעשות רשימת שירים אהובים ופשוט לצרוב דיסק מלא שירים אהובים!!! זה גדול תנסו את זה!

m i c k e y 15

New member
אני..

the strokes-room on fire מעולה.. my chemical romance-three cheers for sweet revenge the killers- hot fuss jesse mcCartney-beautiful soul all american rejects- move along

J e s s e

New member
../images/Emo34.gif שלייי הכי שווההה חח

זה הרבה.... Kelly Clarkson - Behind These Hazel Eyes DHT - LISTEN TO YOUR HEART backstreet boys - just want you to know Backstreet Boys - Never Gone Green Day - Basket Case Green Day - Boulevard Of Broken Dreams Green Day - Wake Me Up When September Ends Simple Plan - I'm Just A Kid Simple Plan - Perfect ושירים עבריים- כל השירים של הגיים בויז ושירים מהדיסק החדש של שירי מימון

SuperKeren

New member
כל אלה הם אלבומים אצלך בשמעה?../images/Emo2.gif

אצלי במערכת יש מקום ל3 בו בזמנית
אז נגיד עוד אחד בדיסקמן
ועוד אחד במחשב
זה חמישה
אבל איך כל כך הרבה?

J e s s e

New member
חחחח הלוואי!

אני לא שומעת שמערכת רשמתי את מה שאני שומעת במחשב