מגניב!!!!!!!

Master Yoda

New member
../images/Emo124.gifמגניב!!!!!!!../images/Emo110.gif

עברתי עכשיו קצת בTF.N על הסטצינות שביטלו בפרק I ויש שם קטעים ממש מגניבים!
בסטצינה בה החבורה נוחתת בקורוסנט על המנחת של וולורום, R2 חתכו קטע בו R2 מצפצף בשימחה ונוסע במהירות לעבר הקצה של המנחת. הוא נופל ואז רואים אותו חוזר בחזרה בעזרת הרקטות שיש לו על ה"רגליים" בסופו של דבר ראינו אותם רק בסרט השני.
בסרט אנאקין אומר לפאדמה "Come on i´ll show you 3PO". אבל במקור הוא אמר לה "I´ll show you CPO" ואז הוא שאל אותה מה המספר האהוב עליה, היא ענתה לו שלוש, הוא סידר כמה דברים בראש של CPO והפלא ופלא:
"Hello, I am C3PO, Human-Cyborg relations. How might i help you?"​
אני בטוח שכולכם רציתם את זה. לפני שקוואי גאן מבקש לקחת איתו את ג´אר ג´אר רואים שאחד השומרים שעומד מאחוריו מביא לג´ארג´אר מכות בראש. חיחיחי.
משהו חביב. בטאטואין, בבוקר של יום המרוץ, אנאקין ניגש לפאדמה ומספר לה על החלום שהוא חלם בו היא מובילה צבא גדול.
משהו ענק! בתחקור של אנאקין מול המועצה הוא היה אמור להגיד להם "אני לא מפחד". מזכיר לכם מישהו?
עוד משפט לדארת´ מול! כשה"קיר" אנרגיה נסגר בינו ובין קוואי גאן, הוא הסתכל מעבר לקוואי גאן ואמר לאובי וואן:
Oh, don´t worry, I´m coming for you too.​
ועוד שורה אחת. אחרי שניוט גאנדרי התלונן שהקרב "קרוב מידי" מול אמר:
I told you there was more to this...the Jedi are involved​
. זה לדעתי משפט ממש טוב. כי הוא גם מראה שלמול יש יכולות בכוח מעבר לסיוף. הרי אפילו פלפאטין לא עלה על זה (או שכן אבל הוא שמר את זה לעצמו).
אנאקין מדבר על פחד? כן! הנה מה שהוא אמר לג´אר ג´אר אחרי שסבולבה גרם לו לאכול קצת אפר:
Fear attracts the fearful. He was trying to overcome his fear by squashing you...be less afraid." Padme´ - "And that works for you." Anakin - "To a point. (he smiles)"​
קטע ענק! כשקוואי גאן חוזר כדי לאסוף אץ אנאקין הוא מוצא אותו הולך מכות עם גרידו.
Qui-Gon arrives and here´s how the dialogue goes: Qui-Gon: What´s this? Anakin: He said I cheated. Qui-Gon: Did you? Anakin: No! Qui-Gon: Do you still think he cheated? Greedo: Yes. Qui-Gon: Well, Annie. You know the truth...You will have to tolerate his opinion, fighting won´t change it. Anakin and Qui-Gon leave, and Greedo goes over to Wald, a fellow Rodian. Wald: Keep this up Greedo, and you´re gonna come to a bad end.​
שווה לא?
אחרון ודי. בחלק מהמסע של אובי וואן קוואי גאן ובינקס על הבונגו, ביטלו קטע שהם כמעט מתו בגלל מפל מים. אני מצרף תמונה אבל אם אתם רוצים עוד כמה תמונות של זה בואו הנה. מה דעתכם? יש לכם עוד כמה מעניינים?

Sith Master

New member
Ok מהיום אני שונא אותך רשמית

גרמת לי לשנוא את לוקאס. יכולתי לראות את ריבה ריבה חוטף מכות והוא חתך לי את זה? אני לא מאמין. חוצמזה. הפגנה: עוד שורות למול!!! עוד שורות למול!!!

Master Yoda

New member
אני לא מאמין שהם השאירו../images/Emo110.gif

אותו רק עם שורה אחת

חלק מהקטעים האלה יש ב- DVD של TPM

וחלק אפשר למצוא בפרומואים. למשל בפרומו טלוויזיה של דארת´ מול, הוא אומר: Fear Fear Attracts the fearful. The Strong The Weak The Innocent The Corrupt Fear Fear is my ally

Ecthelion

New member
יש לדארת מול קול מדהים!

ריי פארק עשה אותו בצורה אדירה,זה לדעתי ההחמצה הכי גדולה של לוקאס עד כה.היה לו קול כל כך מתוק ומסוכן,הוא היה צריך להיות שחקן מרכזי!

Master Yoda

New member
לדארת´ מול יש קרניים! באמת!../images/Emo110.gif

נשבע לכם! תראו שוב את הסרט! וברור שריי פארק לא מדבר. ריי פארק נשמע כמו טינקי ווינקי מהטלטאביז. וברצינות, יש לו קרניים.

Sith Master

New member
השם של הבחור האמיתי

פיטר סרפינוויץ- או משהו כזה: Peter Serafinowicz זה הקול דארת´ מול. לדעתי הוא לא מספיק מוערך כמו ג´יימס ארל ג´ונס לדוגמא שעשה את וויידר.

תנו לי להבין משהו ?

את כל הדברים הנ"ל שכתבת זה דברים שהולכים לשנות בסרט ולהוציא אותו בגירסה חדשה או שזה בכל קשור לאיזהשהו ספר או משהו כי אם זה שינויים בסרט עצמו אז לדעתי זה ממש ממש עלוב ..... זה רק אני או שיש פה עוד כאלה שחושבים שהטרילוגיה החדשה (אומנם עם אפקטים מדהימים ומרשימים ושווה לראות את הסרט רק בשבילם ) קילקלה את היופי שבמלחמת הכוכבים ?????

Master Yoda

New member
כמובן שלא../images/Emo153.gif

נראה לך שיוציאו עכשיו לTPM?! אלה קטעים שהשאירו בחדר העריכה!

לאאאאאאא../images/Emo70.gif ../images/Emo2.gif

סעמק עם לוקאס עכשיו לחטוף אותו ולדרוש שינוים הזונות הוציאו את הגרסה של הDVD של פרק 1 בלי הקטעים האלו?!?!? איך?????? עכשיו נצטרך לחכות 20 שנה עד להוצאה החדשה

Master Yoda

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo124.gifחשוב! (בערך) תכנסו!../images/Emo153.gif

עוד משהו שמצאתי עכשיו בTF.N. בעמוד הזה יש כתבה בשם: "Jango Head Butt Cut From UK DVD". מה שכתוב בכתבה, זה שהולכים לחתוך את ה"Head Butt" מהDVD הבריטי ולמה. השאלה הנשאלת היא כמובן, מה זה "Head Butt"?! אני לא מכיר את הביטוי הזה, אבל אני מכיר את הביטוי Cigar Butt. "סיגר באט" זה הבדיל של הסיגריה. מה שנשאר. לכן לדעתי יש שלוש אפשרויות למה הם חותכים בדיוק. -1- כשמייס ווינדו חותך לו את הראש,יכול להיות (אני לא שמתי לב) שרואים "שארית" מהצוואר של ג´נגו. אז אולי יחתכו את זה. -2- עוד אפשרות היא שה"שארית" המדוברת היא בעצם הראש עצמו. אולי יחתכו את הקטע בו רואים אותו מתגלגל על הריצפה, ואז את הקטע בו באבא מרים אותו. -3- האפשרות השלישית והכי דרעקית, היא שיחתכו את כל הקטע הזה בכלל. הסיבה העיקרית לקיצוץ היא בכדי לא לתת לילדים קטנים רעיונות... מוסר השכל: תקנו את הגירסה האמריקאית!.

Master Yoda

New member
לא אם תזמין מחו"ל!../images/Emo153.gif

מה שמזכיר לי, היום קיבלתי עמה ספרים חדשים של סטארוורס מאמאזון.

למעלה