מגיע לה שירשור משלה, אז מזל טוב למורנקה|אבטיח על האדום האדום הזה. אין עלייך, גדולה מהחיים.
ז זלמן שוש New member 13/5/08 #1 מגיע לה שירשור משלה, אז מזל טוב למורנקה|אבטיח על האדום האדום הזה. אין עלייך, גדולה מהחיים.
M MsUnderstood New member 13/5/08 #3 ../images/Emo124.gifמבצע חדש../images/Emo70.gif מי שהכי מתחנף אלי מקבל שבועיים האדמה סתם... בא לי לעשות החלפת האדמה כל כמה זמן... נשמע לכם מתאים? בא גם לכם להיות אדומים תשאלו את מורן מה היא עשתה וכמה זה עלה לה
../images/Emo124.gifמבצע חדש../images/Emo70.gif מי שהכי מתחנף אלי מקבל שבועיים האדמה סתם... בא לי לעשות החלפת האדמה כל כמה זמן... נשמע לכם מתאים? בא גם לכם להיות אדומים תשאלו את מורן מה היא עשתה וכמה זה עלה לה
ז זלמן שוש New member 13/5/08 #4 אז ככה הדברים עובדים פה... מורנקה, מה עשית כדי לזכות באדום? כיסחת לדנה ת'דשא? סידרת לה ת'חדר? ואני מקווה שהאדומים ינצחו הערב, רק לא ביתר (מה המצב, אדוה?)
אז ככה הדברים עובדים פה... מורנקה, מה עשית כדי לזכות באדום? כיסחת לדנה ת'דשא? סידרת לה ת'חדר? ואני מקווה שהאדומים ינצחו הערב, רק לא ביתר (מה המצב, אדוה?)
ז זלמן שוש New member 14/5/08 #8 איזה שיעמום של משחק. העברתי ערוץ כדי לא להרדם. בכל מקרה, ברכות על הזכייה. אתם הקבוצה הכי טובה בארץ ללא ספק.
איזה שיעמום של משחק. העברתי ערוץ כדי לא להרדם. בכל מקרה, ברכות על הזכייה. אתם הקבוצה הכי טובה בארץ ללא ספק.