מאי |עוף|

גלידה

הגלידה היחידה שאני אוהבת זה צ'אנקי מאנקי של בן אנד ג'ריז ובא לי משהו חם, ולא כבד מידי... אולי מנה חמה <אפילו ששרונית אמרה איככככ>

MaYcHuK

New member
מי לא מרשה לך ?

וזו פעם אחרונה שאני מבקשת ממך לכסח מישהו ואתה בכלל לא מגיב :( גררר.....

MaYcHuK

New member
בייבי לא חבל ?

להגיד לי ארצה בסוף היום כשאני עייפה עוד לא קיבלתי את החיבוק שלי ואתה קורא לי פולנייה? תחזור בך . כדאי. וחוץ מזה באמת לא התייחסת אלי וזה כבר לא רלוונטי!!!!!!!!!!!!!!!!!! חצוף.

MaYcHuK

New member
גבינה לבנה, סלט ירקות עשיר, דג סלומון

יצא דווקא טעים הכול . מה את אוכלת היום? אגב היום את באה לבקר את נכדך שחוזר מהרופא היום? קפה בערב? לתכנן עליך?

זה אוכל זה?

לא רוצה לגבי היום בערב? לא חושבת שיתאפשר לי...חוץ מזה אני רוצה לראות אותו פעלתן ולא חצי נכה אז לא

MaYcHuK

New member
1. כן זה מ]וצץ ולא גורם לכבדות ולרצון לישון

אפשר לעבוד אחרי ארוחה כזו. לגבי שוקו את אכן צודקת . בסוף נראה אחת את השנייה במפגש בת"א :))))))) חחחחחח -

לבריאות בובה

לא מחפשת מפוצץ מחפשת משהו קטן טעים חמים ומספק... <וכרגיל אני אחפש ואחפש ואחפש עד שאלך הביתה
> ולגבי מפגש בתל אביב... אם נחכה שיזוז משהו, אז יותר סביר שנפגש במפגש של פורום "גיל הזהב" ...

חריימה, סלמון

איכסה שאתם אנשים מגעילים. דגים זה הדבר הכי דוחה בעולם, חוץ ממיונז ואממ פירות ים וסושי.

MaYcHuK

New member
אני אוהבת עמבה

אפילו יש לי בבית עמבה עירקית , ככה חונכתי וגודלתי .... הכי טעים זה לאפה על האש עם הרבה טחינה ועמבה עם פטרוזיליה וקבב או פרגיות. הוצי מאמא .... טעים......

למעלה