מאחר ו...

h o l e

New member
../images/Emo124.gifמאחר ו...

הפורום קצת עייף, כל אחד ירשום כמה שירים שהוא רוצה ויכתוב (במשפט או שתיים או שלוש או ארבע) מה השיר הזה אומר לפי דעתו, או כל דבר אחר שיש לכם להגיד עליו, אתם לא חייבים להסכים זה בכל זאת שיר וכל אחד מתחבר אליו בצורה אחרת....

NiKi†a

New member
אין לי כח להרחיב..אבל אני יכולה

להגיד שאני באמת לא מפסיקה לשמוע את השירים האלו בזמן האחרון!
Twelve Stones - Broken Twelve Stones - The Way I Feel Muse -Falling away with you Athlete- Out Of Nowhere אלה הארבעה שלי השבוע

ramoni

New member
...

Placebo- Bigmouth Strikes Again בי סייט של פלאסיבו, הושמע הרבה מאוד ברדיו, לא יצא כסינגל מסיבה לא ברורה, כך שלא היה לו קליפ. זה אחד השירים הכי טובים של הלהקה המהימה הזאת. הכולל ריף גיטארה מאוד מדבק Outkast- Hay ya כעיקרון אני לא פריק של היפהופ, אבל להגיד לכם את האמת אין לי מושג איך השיר הזה משך אותי לשמוע אותו, הוא השטלת לי לגמריי על הפליי ליסט בווינאמפ Machbox20- Push סתם שיר נעים ששמעתי ברדיו, אחלה להקה רק חבל שהם מזכירים מאוד את goo goo dools". ממולצץ לשמיעה לפני השינה. Muse- falling down שיר המיוז השבועי שלי....יש מה להוסיף?

New member
שאלה

חייב לציין שסקרנת אותי עם השיר הזה של פלסיבו. יש לך אולי מושג למה הוא לא יצא כסינגל?? זה מוזר ששיר ברמה כזו לא יוצא באלבום או משהו... טוב לדעת לפחות שהם לא כמו שאר הלהקות שסתם לוקחות שיר של להקה אחרת ועושות לו קאבר!!11 נ.ב: מה זה "בי סייט"? מצטער על כל השאלות.. אני חדש בכל הקטע האלטרנטיבי הזה.. אבל זה כבר ל- ^_^ וכאלה

yeross

New member
^_^

מה הסמל הזה אומר? בי סייד- בד"כ שלהקה מוציאה סינגל, היא מוסיפה לדיסק עוד כמה שירים שלא מופיעים בשום מקום אחר או גרסאות שונות\רמיקסים לשירים מוכרים -אלו הם הבי סיידס - הם השירים ה"משניים" על הסינגל. למיוז יש מסורת של בי סיידים מעולים.. וכל הקאברים האלו יצאו על דיסק בונוס שצורף ל"סליפינג עם גוסטס". ד"א "מאמאקול" (לא זוכר איך קוראים לשיר) כן יצא כסינגל?

NiKi†a

New member
הסמל הזה לא אומר כלום ../images/Emo13.gif

זה סתם פרצוף חמוד כזה....^^-עיניים...__-פה. חח
ועוד שאלה, לא אמרו שהשיר Fury נמצא על Absolution? למה אני לא מוצאת אותו\רואה אותו שם?

h o l e

New member
משום מה

fury זה בונוס בדיסקים שהוצאו רק ביפן... לא ברור למה...

yeross

New member
פיורררי

מאט אמר בראיון שזה מן הסכם כזה שחברות התקליטים ביפן כופות על אמנים מחו"ל לשים איזה בונוס או איזה משהו מיוחד בדיסקים שלהם.. מן הסתם בשביל שהיפנים יקנו את הדיסקים רק ביפן ולא ינסו להשיג אותו ממקומות אחרים ובכלל כל הסיפור הזה רק מוסיף לשוק האספנות של פריטי מיוז..

NiKi†a

New member
פיורי זה שיר מהמממםםםם

. אהבתיייי, חבל שהוא לא מופיע גם אצלנו בדיסקים

New member
נראה לי שזה סמל פגאני

או שזה בכלל פאלי? בכל מקרה, זה בטח משהו בעל משמאות רבה ואפילו גדולה1 אז רגע.. אם זה בי סייד.. אז מה זה בי סייט..?1?

ramoni

New member
זה באבאקול

והוא גם קאבר.. של דויד בואי, (הם עשו לו מלא קאברים, ) בכלל לפלאסיבו ודויד בואי יש יחסי עבודה מצוינים, והם שיתפו פעולה מלא פעמים... בואי אמר שהוא ראה בהם נכס לעולם המוזיקה, למעשה הוא הן אלה שגילו אותם, וצירף אותם בתור להקת חימום

Special M

New member
וואי וואי וואי

וואי. Daddy cool זה קאבר לבואי?! כאילו, אוקיי, אז לא נולדתם בשנות ה - 70' (וגם אני לא), אבל להגיד ש Daddy cool זה שיר של בואי?! על Boney M שמעתם? כלומר, על המבצעים המקוריים של השיר? ופלסיבו עשו לבואי מלא קאברים? איך אתה יכול להגיד דבר כזה? חוץ מעבודה משותפת על כמה שירים (כמו ביצוע הופעה ל Without you i'm nothing ו 20th century boy) איזה עוד "מלא קאברים" הם עשו לו? (הנוער של היום...)

yeross

New member
בההה

חחח... בי סייט? אתר סוג ב'? מי יודע.... רק לרמוני פתרונים..
פיורי חביב, אבל "הגרוב" ו"איטרנלי מיסד" הרבה יותר חזקים, בכלל, איטרנלי שיר ענק ובכיף היה אפשר להכניס אותו לדיסק..

ramoni

New member
ברוך שובך....

פטרלת הרבה בשבועות האחרונים..... אפשר לאמץ את הרעיון שלך.. אבל קודם תקרא את המאמר שהכנתי לפילנגוד ותגיד מה דעתך....

למעלה