ל-מ-ס-י-ר-ה

../images/Emo124.gif ל-מ-ס-י-ר-ה

אנציקלופדיה תרבות מצויירת במצב חדש.
המון ספרי ילדים: חלקם ישנים וחלקם חדשים - מעוניינת למסור הכל בבת אחת - עדיפות לגן ילדים (יש שם בת הים, שמוליק קיפוד, בייגלה, 100 סיפורים ועוד ספרים רבים)
מחשב פנטיום 2 (ללא חיבור לאינטרנט)+מקלדת+עכבר+מסך 15 - יועבר לאוזיריס לטיפול 10,000 (פוליש+ווקס) ואם ירושלמי 2007 לא יצטרך אני אראה מי יכול לקבל אותו.
משאית צעצוע - הועברה למשפחה שהאם מטפלת בילדים.
לוח שעם לתליית הודעות.
קסילופון מ-ק-צ-ו-ע-י שתי קומות - בקומה אחת יש מספר "אריחים" שבורים אבל לדעתי יש חלקים בשקית. קומה שניה - מושלמת! - יהיה נפלא לגן ילדים (אולי לגן עם צרכים מיוחדים?) דברים אלו אצלי בבית אז אנא תאמו שינועים. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2 שטיחים גדולים - מתאים לגן ילדים (עומר? דניאלה? נירה?)
מכונת כביסה תקינה ועובדת. מוצרים אלו עדיין בדירה ויש לתאם תחילה. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- תודה ענקים ליאיר33 וחברתו המקסימים שתרמו את הדברים עם חיוך רחב - יישר כוח!!!

tuttifrutti

New member
הייתי רוצה לוח שעם. אבל אין../images/Emo73.gif

אם מישהו מוכן להביא לי לת"א או קרית אונו אשמח. האוטו במוסך וכנראה שיושבת.

אינה13

New member
אני רוצה

מחשב אני אם אחת הורית אני חייבת מחשב אשמח לקבל אותו

תודה לך נועה

הצלחנו להשיג מחשב. רק חסר לנו רמקולים וכרטיסים למינהם. כמו קול, ווידיאו ועוד.

המקומית

New member
כתבת קודם שקיבלת רק כונן

ואם חסר לך כרטיסים וכו', אז זה לא מחשב, זה רק כונן........... מחשב זה הערכה הכוללת: לוח אם + מעבד + זכרונות + כרטיסי קול ומסך + כונן + כונן סידי. וכמובן עכבר ומקלדת. ולפעמים אפילו רמקולים.

../images/Emo124.gif ע-ד-כ-ו-ן קטנטן

קיבלתי מסר שבו הציעו לי למכור את אנציקלופיית התרבות המצויירת. מאחר והכותבת נקבה בסכום לא מבוטל (לדעתה אוכל לקבל400 ש"ח) החלטתי לנסות ולמכור את האנציקלופיה כשכל מחיר שאקבל עבורה יועבר למשפחות הזקוקות למזון ודברים בסיסיים. במידה ולא אמכור אותה אז היא תתרם בשמחה. אני אעדכן.

מירנטו

New member
ערב טוב

אם הקסילופון פנוי אשמח להעביר לתרפיה במוסיקה,אנ י בטוחה שישמח את הילדים שם.תודה אביטל.שולחת מסר

למעלה