לכל המעוניינים והמעוניינות:

E l i a n

New member
../images/Emo124.gif לכל המעוניינים והמעוניינות:

ביום ראשון ה-11 לאוגוסט, בסביבות שעה 14:00, בתחנת הרדיו גל"צ (גלי צה"ל), בתוכניתו של יואב קוטנר, ישודר הסינגל החדש של נימרוד ולהקתו:Rethem Beating Silence. אחרי התוכנית, אני אפתח פה דיון על הסינגל, תחת השרשור הזה.
אנצל את ההודעה הזו גם כדי להודיע שמיום שני ליום חמישי אני אהיה בכינרת,ולכן לא תיראו אותי פה.. אני מפקידה את הפורום בידי "ילדונתותים". בכל בעיה ושאלה תפנו אליה והיא תתקשר אליי. באהבה רבה..
ואל תשכחו לשמוע את הסינגל..!!

E l i a n

New member
לא..עוד לא.. ../images/Emo13.gif

מה,מיסתורין אף פעם לא מזיק. אני גם לא יודעת אם השיר יהיה באנגלית או בעברית. נחכה ונשמע.
אל תשכחי להיכנס בסוף התוכנית. אליאן

E l i a n

New member
../images/Emo140.gif ובכן.."על הכביש"..:

בואו נתחיל מכם הפעם. מה דעתכם על השיר? הסגנון קצת אחר מאשר בשני התקליטים הקודמים..? או שלא? אהבתם?לא אהבתם? מעדיפים את הסגנון השקט יותר כמו של "זה כל הקסם","הוראות הפעלה" וכו´,או את זה,שהסגנון שלו מזכיר יותר את "סיבות טובות להיות לבד"..? בואו נשמע את קולכם ודעתכם,הרי בשביל זה הפורום קיים
אוהבת,אליאן

אליה99

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifעל הכביש שיר קצבי מדהים

הסגנון באמת דומה "לסיבות טובות להיות לבד" שמבחינתי חבל שלא יצא כסינגל. אבל "על הכביש מפצה על כך, מקווה שנשמע אותו הרבה הרבה ברדיו, לגבי העדפות בסגנון, אני מעדיפה גם וגם. לדעתי טוב שזמר מבצע סגנונות שונים ולא נתפס לסגנון אחד בטוח שבו הצליח, כך הוא מתחדש ולא משעמם את המאזינים. נמרוד טוב גם בסגנון השקט וגם בקצבי ואני מקווה שתמיד יפתיע אותנו בסגנונות חדשים. מאחלת ל"על הכביש" המון המון הצלחה שיהפוך ללהיט במהרה בימינו.

SHELLBABE

New member
"על הכביש"

שיר יפה וקליט בסגנון רוקיסטי. כרגיל נמרוד ממשיך ליצור מוסיקה שכייף לי איתה.

שמיצי ../images/Emo108.gif

אני ממש אהפתי אני לא מכירה הרבה שירימ של נמרוד אבל בהחלט השיר הזה יותר רועש כזה כל מקרה ממש אהבתי הבעיה היא שלא קלטתי את המילימ במיוחד
יותר מדי מוזיקה שבקושי שומעימ אותו

SHELLBABE

New member
אני הקלטתי את התוכנית של קוטנר

וכבר שמעתי את השיר כמה פעמים. דווקא המילים די ברורות והם בערך כך: על הכביש המהיר יש אלף מכוניות ישנות תחנות מעבר בין הלילות לימים הגשם שירד כאן יבש ורק טיפות בודדות שורדות השמים נופלים והשמים קמים ואני לבדי, ואני לבדי ברחובות על הכביש האפל שמים תמיד שלטים מחברים בין נקודות אפורות לנקודות אחרות עכשיו כבר לא רואים נקודות רואים קווים שמכאן לשם בעניים פקוחות ובענים סגורות ואני לבדי, ואני לבדי ברחובות..... הלילה

אליה99

New member
../images/Emo51.gif לנעה

על כתיבת המילים ל"על הכביש" איזה מהירות תפישה יש לך. כל הכבוד

E l i a n

New member
אליה צודקת,

באמת מגיע לנעה המון
על כך שהיא כתבה את המילים. אצלי למשל ההקלטה של השיר לא באיכות כל כך מצויינת..אז המילים עזרו לי. תודה ו-
! ממני.

למעלה