אז ככה../images/Emo23.gif
מדובר באדם שאני מכירה כבר שנה. שנינו עברנו תהליכים מאד דומים של פרידה וכו´. היינו ידידים ועכשיו אנחנו יותר מזה. אני לא אוהבת להכנס להגדרות ולכן מסתפקת בעובדה שאנחנו ביחד. אבל גם כל אחד מקבל את הלבד שלו, כל אחד לפי צרכיו, שנינו זקוקים לזה. אז לא, לא מדובר באהבה סוערת, אבל מדובר בחברות ועוד, ובצורך של שני אנשים להיות ביחד ולהנות, וגם לשפוך מעט את הלב. אחרי שעברתי אהבה סוערת שהובילה אותי למקומות לא טובים, אני מאד מעריכה את השקט שהאדם הזה נותן לי. והוא גם נורא מפנק אותי, ואני, אם לא ציינתי עד עכשיו, נורא נורא מפונקת. בתקופה הקצרה שהיתה לי לבד, הגעתי למסקנה שלא מתאימות לי פגישות עיוורות, ומאד לא מתאים לי להכיר אנשים באינטרנט, אני פחדנית איומה וחשדנית נוראית ופשוט זה לא התאים לי. וחוץ מזה, כנראה שעצם העובדה שאני בזוגיות מגיל די צעיר, מרמזת ולו במעט על הצורך שלי בזוגיות, ועל כך שלא מתאים לי להיות לבד (זה שאני נורא מפונקת כבר אמרתי?). וחוץ מזה, מאד מחמיא להיות נאהבת ונחשקת, לדעת שברגע שהוא שמע על הפרידה המתוקשרת שלי הוא לא חיכה יותר מדי עד שאחר "יחטוף" אותי (לפי דבריו), והתחיל לטרוח סביבי. אז זהו, לא יצאה הודעה יותר מדי דביקה אני מקוה, ועדיין יש לי מספיק בעיות בחיים לספק לפורום הזה, אל דאגה !!!!!!!!!!!!