ליבי

אושר מ

New member
../images/Emo124.gifליבי../images/Emo124.gif

ליבי!! אנחנו עדיין מחכים להסבר/עידכון בנוגע להודעה הנ"ל.
 
מקפיצה

ודורשת לפחות תמצית העניין - רק אנא, בלי דביקונים. רק זה חסר לי, שתיעשי מאוהבת, מאושרת ומלאת סימפטיה לעולם (כמו במקרהו של חבר פורום אחר....).
 

ל יב י

New member
אז ככה../images/Emo23.gif

מדובר באדם שאני מכירה כבר שנה. שנינו עברנו תהליכים מאד דומים של פרידה וכו´. היינו ידידים ועכשיו אנחנו יותר מזה. אני לא אוהבת להכנס להגדרות ולכן מסתפקת בעובדה שאנחנו ביחד. אבל גם כל אחד מקבל את הלבד שלו, כל אחד לפי צרכיו, שנינו זקוקים לזה. אז לא, לא מדובר באהבה סוערת, אבל מדובר בחברות ועוד, ובצורך של שני אנשים להיות ביחד ולהנות, וגם לשפוך מעט את הלב. אחרי שעברתי אהבה סוערת שהובילה אותי למקומות לא טובים, אני מאד מעריכה את השקט שהאדם הזה נותן לי. והוא גם נורא מפנק אותי, ואני, אם לא ציינתי עד עכשיו, נורא נורא מפונקת. בתקופה הקצרה שהיתה לי לבד, הגעתי למסקנה שלא מתאימות לי פגישות עיוורות, ומאד לא מתאים לי להכיר אנשים באינטרנט, אני פחדנית איומה וחשדנית נוראית ופשוט זה לא התאים לי. וחוץ מזה, כנראה שעצם העובדה שאני בזוגיות מגיל די צעיר, מרמזת ולו במעט על הצורך שלי בזוגיות, ועל כך שלא מתאים לי להיות לבד (זה שאני נורא מפונקת כבר אמרתי?). וחוץ מזה, מאד מחמיא להיות נאהבת ונחשקת, לדעת שברגע שהוא שמע על הפרידה המתוקשרת שלי הוא לא חיכה יותר מדי עד שאחר "יחטוף" אותי (לפי דבריו), והתחיל לטרוח סביבי. אז זהו, לא יצאה הודעה יותר מדי דביקה אני מקוה, ועדיין יש לי מספיק בעיות בחיים לספק לפורום הזה, אל דאגה !!!!!!!!!!!!
 
הודעתך גרמה לי סיפוק רב

וכמובן לא מהעובדה שאת מאושרת, חס וחלילה, אלא מהעובדה הידועה שאנשים הנמצאים במערכת יחסים, בעיותיהם מתעצמות, מתגוונות, מסתבכות וחוזרות על עצמם לאורך השנים. תמסרי לו את תנחומינו הכנים, אמרי לו שאנו נהיה פה לכשיזדקק לעצותינו (אוהו, והוא יזדקק), תמיכתנו תהיה בלתי מסויגת, ואנו נשכח לך חסד נעורים בשניה שהוא יעביר לנו את דמי החבר המופקעים שאנו דורשים. וברצינות כעת: עוד גועל נפש, רק זה היה חסר לי !
 

ל יב י

New member
למה אפי´לה, למה?

את לא שמה לב שעכשיו אני יותר מרוכזת? יש לי שאלות, אני מעלה בעיות ומנסה לעזור ככל יכולתי הפולנית. מקודם הייתי עסוקה בלהתחיל עם כל גברבר פנוי שצץ פה (זוכרת?). את צריכה להיות מאושרת, שפולניה מפונקת ומתוסבכת כמוני קצת נרגעה. יש מי שסובל אותי !! גם לך יש סיכוי !!!!!!!!!!
 
חכי חכי

ככה את מדברת עכשיו. בואי נדבר אחרי שהוא יתנחל אצלך, יזרוק את נעליו המרופטות על הספות שקנית אמנם בקמצנות באיקאה, אך שומרת עליהם עם ציפוי הניילון המקורי, אחרי שהוא יתחיל לשאול למה את לא מבשלת ורק שורפת במיקרו ארוחות מוכנות, ידרוש סקס יותר מפעם בחודשיים, יגיד שהוא לא מבין איך אבא שלך חי עם אמא שלך כל השנים, וייצא עם החברים שלו לשתות בלי לקחת סוודר ובלי להשאיר פתק מתי הוא חוזר. הסתכבת, יקירתי, ורק אנחנו נוכל להציל אותך.
 

ל יב י

New member
מממממ...........

את חכמה אפי, חכמה ומנוסה. איזה מזל שיש לי אתכם. תמשיכו לאהוב ולתמוך בי תמיד, נכון?
 

ל יב י

New member
אופס, היה פה נסיון לאונס

לא מוצלח של השפה העברית אהובתי. תמשיכו לאהוב אותי ולתמוך בי
 
למעלה