לוחות

n i v1

New member
../images/Emo124.gif לוחות ../images/Emo41.gif

אוקיי חברים: יש לכם פריטים של סטר טרק שאתם מעוניינים למכור? פריטים שהייתם רוצים להחליף? מרצ'נדייס שהייתם רוצים להשיג? לוחות הוא בדיוק בשבילכם. בלוחות תחת "קח-תן" תוכלו להציב הודעות מכירה וקנייה, תוכלו לפרסם את מה שיש לכם ושאתם מעוניינים למכור או מה שאתם מעוניינים לקנות. כל מה שצריך, זה לכתוב מודעה קטנה עם שם, טלפון, ופירוט המוצר. זה לוח בשבילכם, הרגישו חופשי לנצל אותו

אודו

New member
דגמים לקנות ממישהו

ספינות, פייזרים ואביזרים אחרים. מעק יזרעאל. פנו עליי בהודעה פרטית

n i v1

New member
הבהרה לכולם

ליחצו על הלינק הזה אם אתם רוצים לשים משהו בלוח המודעות שלנו http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/Luhot_main.asp?id=400

hoolahoop

New member
באמת לא מובן למה

כדי שתלך לחדר מיון, שלא תפתח את הראש

sysiphus

New member
לוח מכירות באתר המועדון

אתר המועדון יעלה בשבועות הקרובים מדור חדש, בו ניתן יהיה לבצע בדיוק את זה: הצבת פריטים למכירה. לכל פריט ניתן יהיה להצמיד תיאור טקסטואלי, תמונה וכמובן מחיר ופרטי התקשרות עם בעל הפריט. זאת במטרה לתת שירות לקהילה ובכדי לאפשר לכם לקנות ולמכור את הדברים האלה לא רק פעם בשנה באייקון, אלא לאורך השנה כולה.

hoolahoop

New member
תראו מה קורה פה

המנהל מציע שירות חדש לקהילה- אחד דופק את הראש בקיר- בלי הסבר ואחר מציע את אותו שירות עוד מספר ימים/שבועות, רק כדי לקחת את אנשי הפורום לאתר אחר. יכול להיות שזה גניבת רעיון? אולי לא אבל להטח רכיבה על הגל של הרעיון החדש הזה. מעתיקנים- בּוֹשוּ

CaptainOok

New member
ובכן

מדור קנייה ומכירה של מוצרים היה קיים באתר המועדון כבר הרבה מאוד זמן. לפני מספר חודשים הורדנו את המדור הזה מחוסר עניין הציבור. בדיוק לפני שבועיים החלטנו להחזיר את המדור הזה אחרי אבק כוכבים, בתקווה להפריח חיים במדור הזה. זו לא אשמתינו שבתפוז החליטו לפתוח שירות דומה, ואין שום סיבה שהשניים לא יחיו אחד מול השני באחווה ובשלום. הרי זה לא שהשירות הזה ניתן בתשלום או משהו כזה...

itstzar

New member
זה לא חדש גם בתפוז למען האמת

פשוט אף פעם לא הייתה סיבה אמיתית להשתמש בו בפורומנו הקט, בפורומים אחרים יש יותר עניין שם :) אבל עדיין, אין שום בעיה או שום מניעה שיהיו שניים (ואפילו יותר) לוחות הרי בכל זאת, לא כל מי שנכנס לפורום גם נכנס לאתר המועדון ולהפך, ומה רע בלהגדיל את התפוצה ולהגדיל את הסיכוי למצא בדיוק את האחד שרוצה למכור את מה שאני רוצה או לקנות מה שאני מוכר.... נ"ב קפטן אהבסדר יש לי הרבה מלח ואני שוקל להשתמש בו

למעלה