לא פייר

../images/Emo124.gifלא פייר../images/Emo70.gif

שלום ליפני לא הרבה זמן,כמה שבועות הראתי את עצמי בפורום זה (אם משהו זוכר) כולכם קיבלתם אותי יפה והיה ממש כיף להשתתף בפורום ומאז אני כל יום כמעט נכנס לפורום ומנסה לראות מה אני יכול להגיב על הודעות אני קורא הודעה 1 ועוד הודעה ועוד אחת אבל לא יודע איך להגיב על אף אחת מהן למה: כי התחלתי לצפות בסדרה מאז שהתחילה בישראל וקורה לעיתים רחוקות מאוד שאני מוצא משהו שאני בכלל יכול להגיב עליו מפני שאני "חדש בסדרה" ופה אתם אתם מדברים על עונות אחרות ועל פרקים הרבה הרבה יותר מתקדמים ממה שמשודר פה בארץ אני לא אומר שתפסיקו עם זה אבל אתם יכולים להתחשב גם באלה שהם "חדשים בסדרה" ולתת גם הודעות שגם חדשים יוכלו להגיב עליהן בתודה מראש תות בננה2

king kazabubu

New member
היי מה קורה?

שמע... אני יודע שקשה להיות חדש בסדרה ולהיות במקום בו הרוב מבינים הרבה יותר ממך ושמדברים גם על דברים שאין לך מושג מאיפה הם צצו. אבל אנחנו לא יכולים להתאים עצמנו לכל החדשים אתה מבין? אני מבין שאולי מדברים פה הרבה על תקופות יותר מאוחרות. אבל גם אתה יכול להתחיל שרשורים על זמנים יותר ישנים או יותר נכון להתחיל שרשורים על מה שאתה כן מבין. אתה גם יכול לשאול שאלות ויענו לך בפורום. בינתיים ממה שאני שמתי לב לא מדברים כמעט על דרגון בול או על דרגון בול ג´י טי. אז בסך הכל מתרכזים בסדרה דרגון בול זי. ואם אתה רוצה להבין יותר אתה יכול לשאול שאלות שאני אשיב עליהן בשמחה.

לקזבובו

רק רציתי להעיר שלמדתי על הסדרה המון דברים מהפורום שאם לא הייתי משתתף בו לא הייתי לומד את הדברים האלה על הסדרה גם לא בעוד 50 שנה אז תודה בכל מקרה

למעלה