לא יכולה להתאפק

../images/Emo124.gifלא יכולה להתאפק

אז אחרי שהמקלון אתמול הראה פס שני כל כך חלש, שהבעלול סרב לשמוח בשום פנים ואופן... עשיתי היום בדיקת דם - ועכשיו שמעתי את התוצאה מהרופא שלי: 68.
יש,יש,יש,יש כמובן שאני עוד לא כל כך קולטת, וגם לא רוצה לשמוח מידי כי אני כבר אחרי שתי הפלות בשבוע 7 (אחרי שכבר ראינו דופק). ביום ראשון הולכת לעשות שוב בדיקה בתקווה לראות הכפלה כמו בספרים. תחזיקו לי אצבעות please, please, please ועוד משהו - מראה לכם כמה אפשר לסמוך על המקלונים. הקו היה כל כך חלש עם בטא 68!!

נרי כ

New member
../images/Emo45.gif מעולה! תחזיקי אותו חזק, שיישאר

שם. הלוואי ותראי דופק, ושקיפות, וכל השאר, ותטפחי בטן גדולה ויפה. מחזיקה אצבעות לגידול בטא בקצב אש.

בבוצי

New member
בהצלחה רבה

מחזיקה לך אצבעות ומקווה שהבטא תכפיל את עצמה ובעוד 9 חודשים יצא תינוק מהמם ובריא. בבקשה תפזרי עלינו אבקת הריון...

סביון1

New member
מזל טוב

מקוה מאד בשבילך שהפעם ההריון הזה ימשך 9 חודשים כמו שצריך

../images/Emo24.gifאמן!!

מזל טוב על ההריון הנהדר!! מחזיקה אצבעות להכפלות יפות והריון מושלם

איזה יופי ../images/Emo151.gif

איזה יופי ], אני ממש שמחה בשבילכם שרק יהיו הכפלות והשמנות

תכלת 30

New member
מזל טוב

איזה יופי ליאורי למרות שעד היום לא שמתי לב להיסטורית ההפלות אבל הודעה על הריון כל כך מרעננת לאחר תקופה די יבשה בפורום. אני מאחלת לך שההריון ימשך בשקט ובבטחה ושתהיי מאושרת לאחר תקופה כל כך לא פשוטה. אני חייבת לציין שעקבתי אחרייך מכיוון שעשית את ההזרעה מספר ימים לפני ונושא קיוויתי שתצליחי וזה ישפיע באיזה אופן גם עליי ואחריי שלא כתבת כבר יומיים קצת דאגתי ופחדתי שהתשובה שלילית ואפילו חשבתי לשלוח לך מסר אבל לא רציתי להלחיץ ולהטריד. אז זהו שעליי זה לא השפיע והיום בבוקר חברתי הגיעה לבקר בפעם ה- 33 מאז שהכרזתי שהיא לא רצוייה בביתי. בנות, מכירות את ההרגשה שאחרי שמגיע המחזור מרגישים הקלה ? יש עצבות אבל היא שקטה, אינטימית ולא לחוצה. ככה אני מרגישה השבועיים האחרונים של הציפיה גרמו לי כמעט לצאת מדעתי ועכשיו יש רק שקט. ליאורי שוב : נהדר, נהדר, נהדר מגיע לך !!!!!

hyb

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif

שהפעם ימשיך לתשעה חודשים עגלגלים...... פזרי על כולנו אבקת הריון בבקשה!

נועה 35

New member
מזל טוב!! ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo6.gif

מחזיקה לך אצבעות שהפעם יהיה לך הריון קל וללא אירועים!

צוקה1

New member
ליאורי איזה יום חג יש לך היום../images/Emo42.gif

.האם נמצא הגורם להפלות החוזרות שלך?והאם את מקבלת טיפול בהתאם? . מקנאה בה (איך לא?!) וכל כך שמחה בשבילך.מאחלת לך לחתום קבע את השכנים (לתשעה חודשים כמובן) וווהיי רגע, אל תשכחי בדרך החוצא לפזר קצת אבקה לפני.

למעלה