לאן נעלמתם??

Queen Of Love

New member
../images/Emo124.gif לאן נעלמתם??

תפסיקו לעשות את עצמכם עובדים שם...

golem

New member
באאסה לי...

אבל קצת עבודה יש לי בזמן הקרוב.. אז אני יהיה ולא יהיה פה.. יום שקט.. אגב לירי....לקפה אני עדיין מחכה אבל אני יוותר לך..

Queen Of Love

New member
הקפה כבר הגיע...

אליך, תגיד שזה היה טעים ושאתה רוצה עוד אחד!! ואז אני אגיד לך, אני אחשוב על זה מחר בבוקר...

golem

New member
חמודה ../images/Emo13.gif

טוב נו בסדר..נתפשר היה קפה לא רע... מחר נבחן שיפורים

Queen Of Love

New member
מה זה??

אתה טוען שהקפה לא היה טעים
ואני התאמצתי להכין אותו ואפילו להטיס
לך אותו...

golem

New member
לירוש!!!! ../images/Emo24.gif

לא אמרתי שלא היה טעים -אמרתי שיש מקום לשיפור..
סתםסתם חמודה - רק לא לבכות..
יאללה מחר הקפה עליי...הולך???

בת ה י ם

New member
עדכון מהשטח...../images/Emo124.gif

ישבני נראה כמו כסא מפואר התאדה לי השכל ופי מסרב להוציא מילים אאהההה פתאום נעלם לי השולחן...... תהנו מתוקים תחגגו עד שכרון חושים

sidi

New member
בת בת

בכל בסדר???? נראה לי שאת קצת בהלם חחחחחחחח נתחיל בזה שתגידי ס-י-ד-י.

mariana

New member
יש לך בעייה רצינית

אבל יש לנו פה רופא לתקשורת אולי הוא יוכל לעזור לך. תפני בבקשה לד"ר סידי

בת ה י ם

New member
לדעתי הוא ....

התפטר מרצון נואש...... דוקטור תציל אותי חחחחחחחחחחח

sidi

New member
כן אני פה

במה אני יכול לעזור? את מוכנה לפרט קצת את הבעיה שלך? דוקטור תציל אותי אני מאוהב כואב לי בחזה הלב שלי נגנב דוקטור זה המצב אז בוא ותרפא אותי עכשיו יש לה זוג עינים ירוקות ממש כמו לחתול סיאמי בגללה הלב שלי הולך מכות חולה עליה איזו מאמי אני רוצה להתקרב אבל הורג אותי הפחד איזה דיכאון אין לי ביטחון ואני על סף השיגעון - דוקטור תציל אותי אני מאוהב כואב לי בחזה הלב שלי נגנב דוקטור זה המצב אז בוא ותרפא אותי עכשיו סיפרתי כבר לפסיכולוג על הפחדים שלי בעצב אמר לי אין לך ממה לדאוג וגם לקח לי את הכסף תפסתי את עצמי פתאום והתקרבתי עד אליה שוב החום עלה כמו בהתחלה לא הצלחתי להגיד מילה - דוקטור תציל אותי אני מאוהב כואב לי בחזה הלב שלי נגנב דוקטור זה המצב אז בוא ותרפא אותי עכשיו - דוקטור תציל אותי אני מאוהב כואב לי בחזה הלב שלי נגנב דוקטור זה המצב אז בוא ותרפא אותי עכשיו - דוקטור תציל אותי אני מאוהב כואב לי בחזה הלב שלי נגנב דוקטור אתה חייב אז בוא ותרפא אותי עכשיו

בת ה י ם

New member
אלו הן באמת מילות

השיר ? אם כן ילד אתה תותחחחחחחחחחחחח אין אין עלייך (כאן תם ונשלם זיכרוני)

למעלה