כתבות עלינו!!!

wizibusy

New member
../images/Emo124.gif כתבות עלינו!!!

http://www.nfc.co.il/archive/001-D-72622-00.html?tag=8-26-36 http://area.co.il/blog.php?q=news&n_id=21725 ועוד כתבה באורך עמוד בעיתון ה"מקומוון". אנחנו על הגל

Nora Shu

New member
ארגון א-פוליטי

נחמד שלא באו לצחוק עלינו שתיכננו לעשות הפגנה וזה היה, אמ, כישלון, נאמר. טוב לראות את השם כבר על המפה.

wizibusy

New member
זה לא היה כישלון.

העובדות שצמחו עקב ההפגנה : 1. למנכל"ית הפוך על הפוך נקבעה פגישה עם ראש העיר רון חולדאי. 2. התחיל קשר רצוף ביני לבין המנהלת של הפוך על הפוך בת"א. 3. ביקשו מאיתנו, ארגון התלמידים, להשתתף שוב בהפגנה גדולה יותר. 4. ארגון התלמידים פורסם ב4 עיתונים. 5. הפוך על הפוך קיבל תמיכה בלתי מסויגת מ"מועצת התלמידים ת"א" עקב פנייה של ארגון התלמידים. אלו ועוד הרבה דברים "שוליים" בוא נאמר, צצו עקב ההפגנה והפעילות שנעה סביבה. אכן יש מקום לשיפור, ולומדים מטעויות, ומנסים בשביל לנסות. להבא נדע יותר, נעשה יותר, וגם נקבל יותר, אבל בשביל התחלה - אין לי מה לומר, זו התחלה שמאין כמותה. ד"א ההפגנה הזו אורגנה בזמן כה קצר, בלי משאבים ובלי עוד כמה עזרים שהיו יכולים להועיל. ד"א עקב הניסיון עם ההפגנה הזו הוחלט להקים רשימת קשר.

Nora Shu

New member
צודק.

מודה על טעותי. =] פרסמת לינקים רק לשני כתבות [אם אני זוכרת נכון] מה היו השניים האחרים?

Nora Shu

New member
בהחלט קטנונית

אבל אני אסלח לך. :p מצטערת, העברית שלי היא לא הכי מלוטשת.

wizibusy

New member
פרסמו בכמה עיתונים../images/Emo13.gif

גם בעיתון העיר, של עיתון הארץ
ובזמן תל אביב, ובעיתון תל אביב.. וכו' וכו' וכו'

asafz8

New member
רוצה להצטרף!!

ברכות ימילה! למה אתה לא מודיע על הפגנה? טוב, צור איתי קשר נשמע מענין.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo13.gifאחרי שפירסמת את זה, כל כך שמחתי

והחלטתי ללכת על מבחן סופי..לשאול את אבא שלי אם הוא שמע משו בנושא.
והוא אמר שהוא שמע על הגוף החדש שקם
כמובן שאז פרץ ויכוח סוער..לדעתו אתם תנהגו כמו הסטודנטים, שהפגינו, קיבלו את הכסף שלהם ושתקו. ניסיתי להסביר לו שאתם בכיוון אחר לחלוטין..לא ממש הלך, יש לי אבא עקשן>< סיימנו את הויכוח בתקווה שאתם תביאו שינוי.

wizibusy

New member
מגניב../images/Emo13.gif

אל תדאגי, אנחנו לא כמו הסטודנטים. הגוף הזה יפעל,ייצג, ובטח שבטח שלא ייסתום את הפה.

למעלה