כרטיסי VIP

הגר26

New member
../images/Emo124.gifכרטיסי VIP

סופית - מסתבר שיש חיה כזו
אזור ה-VIP בהופעה נמצא אכן בצדדים של הבמה, על טריבונות (בישיבה כמובן...) בזווית של 45 מעלות לבמה. אזור ה-VIP יהיה עד למרחק של של 65 מטר מהבמה. בינתיים עדיין יש כרטיסים ואפשר לקנות אותם בקסטל, 03-6045000. מחיר הכרטיסים 550 ש"ח.

Flippy

New member
ולמרות זאת..

המתחם לא נשמע כזה מלהיב.. העיקר שיש לנו כרטיסים, VIP או לא, ההופעה תהיה זהה, ומדהימה לא פחות

הגר26

New member
אני מסכימה, שלא תביני לא נכון

אני אהיה מוכנה לעמוד על טריבונה בהופעה הזו רק אם יבטיחו לי שדייב ישב לי על הברכיים וישיר. מכיוון שברור שזה לא יקרה (לא פה בישראל לפחות...
)אני אשאר על הדשא שיהיה שם.

Ice machinE

New member
65 מטר?!

טוב שלא עשו את ה-VIP מאחורי הקהל. ב-65 מטר אפשר להכניס עוד במה שלמה?! איזה מין VIP זה עם המקומות הרגלים נמצאים 0 מטר מהבמה? חרטה ברטה לדעתי

הגר26

New member
לא! זה מתחיל מהצדדים של הבמה

ונמשך לאורך של 65 מטר לתוך הקהל. האמת שזה די גדול. זה מוזר, אבל זה מה שאמרו לי אתמול בקסטל (כשסונג'רתי לבדור לערן כמה זה עולה...)

lior135

New member
../images/Emo26.gif

אם לשפוט לפי מה שהיה בהופעה של רוג'ר ווטרס, וסביר להניח שזה יהיה אותו דבר (אותו מפיק, והכל...), אז היציעים יהיו די רחוקים מהבמה. 65 מטר זה המרחק הכי קרוב לבמה. בנוסף, אם יתקעו יציעים בישיבה ב- 45 מעלות צמודים לבמה, אף אחד לא יראה כלום מאחורה. אפילו שזה מהצדדים, זה חוסם את רוב שדה הראיה.

super girl 15

New member
../images/Emo2.gifאו גאד אתם לא מבינים!!!

כן אני עכשיו קמתי.. ורק עכשיו הבנתי יענו את הביש מזל!!! הVIP ממוקדם בצדדים... גדול מאוד!!!
וכמו שאילור אמרה.. אממ... זה יחסום הרבה דברים... ומה שהכי מסריח זה... שער 1...
אני נכנסת משער 1!!! אני יצתרך לרוץ ולעקוף את כל הVIP (ש100% יהיה מול השעה למה זה שער צדדי) עד שאני אגיע לשורה הראשונה... השלישית כבר תיהיה מפוצצת!!! דעי.. אני צריכה עידוד!!!

דונט וורי, בי אפי!../images/Emo24.gif

זה לא כזה נורא, קחו בחשבון, כל המתחם חדש ויתחנך לראשונה עם הופעת הדפשים!
נכון שלא שכחתם פרט זה?!

למעלה