כרטיסים

littletal9

New member
כרטיסים!!

עכשיו בהזדמנות למי שעוד לא קנה כרטיסים!!! 2 כרטיסים ליציע המרכזי שקניתי שרק נפתחו הקווים להזמנות ככה שזה יהיו שורות טובות!! מי שמעוניין זה באמת דחוף שיכנס אלי 326686417 או [email protected]

ysdeos

New member
כרטיס למכירה ביציע המרכזי

מקום בסט, אנשים סבבה, מחיר מעולה. 0547240757 - מיכל כרטיס עד לבית תהנו

thebigsleep

New member
טוב אין לי אורנ'ג

מי שמוכר שני כרטיסים לדשא או למרכזי ליצור קשר אייסי קיו - 53771412

littletal9

New member
בבקשה!!

חייב להיות מישהו שמתחרת שקנה בדשא, או שעוד לא קנה ורוצה ליציע המרכזייי ננווו

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

*מחזיקה את עצמי* *קופצת*
חחח נו יאללה..נפתח שרשור כרטיסים
..תמיד רציתי (אני כל כך אצטער על זה עוד מעט *מרכינה את הראש*

dolevshelly

New member
../images/Emo207.gif הברנדה הזו

שנכנסה לכאן והתחילה עם הניהול הופעות והכסף עכשיו נכנסה לפורום בית הבובות וחיפשה כפילים לBEP אז זה או שהיא ממש חסרתת חיים או שאנחנו באמת פספסנו אותה!

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifפספסנו אותה../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo15.gif

סתאאאאאם
היא חסרת חיים בדוק

NightAngel

New member
חחח... נראה לי ...../images/Emo189.gif../images/Emo29.gif

שאני יודעת למה היא חיפשה כפילים.... חחח... כנראה היו איזשהם פראיירים שבאמת האמינו לה בקשר לזה שהם הולכים לראות דרכה את הבלאקים, ונתנו לה את הכסף! ובטח עכשיו היא מחפשת כפילים בשביל להראות לפראיירים האלה כאילו הכפילים הם עצמם הבלאקים! הבנתם? חחח... איזו פוסטה! נ.ב. שתידעו לכם ההפוסטמה הזאת כתבה לי מספר הודעות אישיות.. חח... זה היה כ"כ מצחיק לקבל אוצם ממנה!

Cuttie Cat

New member
מה היא כתבה?

או שהוא.. כתב :) מי יודע איזה אנשים מסתתרים מאחורי המסך.

Rachel47

New member
../images/Emo124.gifכרטיסים../images/Emo124.gif

טוב אם אנחנו מתחילים בהיסטריה הזאת אז תנו לי להבהיר כמה חוקים 1. אסור בתכלית האיסור לפרסם מספרי טלפון על גבי הפורום (תקנון של תפוז) לכן אני מבקשת, אני רואה שאנשים כן פירסמו, בבקשה לא לחזור על זה. 2. מכירת/קניית כרטיסים אני מבקשת להעביר ללוחות הפורום (פתחתי לוח מיוחד)- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Luhot_main.asp?id=1533 ולא לעשות את זה על גבי הפורום
. תודה
3. אני באמת מבקשת, אל תגזימו עם המחירים. ראיתי כבר זוועות בפורום ק"ק (2 כרטיסים ב-1000..ובסוף לא הייתה הופעה
) אז אני מבקשת, לא רוצים את הכרטיס? אחלה
תמכרו אותי במחיר נורמלי. גם לבקש את המחיר מהמקורי זה מכובד ביותר ואתם בסך הכל הופכים את אלה שרוצים את הכרטיס ליותר מאושרים. 4. הכי חשוב. לשרשר! לא צריך לפתוח הודעה חדשה על כל כרטיס שאתם רוצים למכור. תזכרו שזה עדיין פורום ופתיחת הודעות חדשות ללא סיבה מוצדקת זה עדיין לא בסדר. אם אכן יהיה צורך אני אפתח שרשורי כרטיסים כל כמה ימים (3 מין הסתם) אבל בבקשה- לשרשר ול
. האמת שאין כל כך טעם למכור כרטיסים ברגע שהמכירה באורנג' עוד לא הסתיימה. אבל זו כבר בחירה שלכם. ושוב תקראו את החוקים. תפנימו. תודה

Deanb

New member
אני מסכים עם המנהלת ../images/Emo45.gif בבקשה

תאכפי את החוקים שהצבת כדי שנימנע מעודף שירשורי כרטיסים, מחירים מופרזים וטלפונים... תודה!

NightAngel

New member
../images/Emo207.gifכבר הגיעו...../images/Emo189.gif../images/Emo29.gif

אל מישהו כרטיסים בדואר רשום? הזמנתי ביום ראשון, והם אמרו תוך 7 ימים... השבוע כבר מסתיים ואין כרטיסים... מישהו מכם קיבל!? עוד דבר, תגידו זה בטוח שכמה שיותר מוקדם הזמנתי כרטיסים, המקומות הם מקומות יותר טובים? אולי הם מתחילים את הסדר מיציע 13 ולא הראשון...? יש מצב?

Gilgooola

New member
7 ימי עבודה

יענו- שני שלישי רביעי חמישי ראשון שני שלישי (אני לא בטוחה ששישי נחשב יום עבודה)

למעלה