כן עכשיו מתחיל טירוף ביקורי החברים בירושליים וחיפה כפיר
ב באיה New member 6/6/04 #21 כפיר, עכשיו נזכרתי........... "אנחנו שנינו מאותו הכפר" חולון, אולי תבקר אותי למרות שאני זקנה. אני לא אוכלת ילדים, כי בעצמי יש לי כמוך, לא דוקטורים אבל מה זה חשוב?
כפיר, עכשיו נזכרתי........... "אנחנו שנינו מאותו הכפר" חולון, אולי תבקר אותי למרות שאני זקנה. אני לא אוכלת ילדים, כי בעצמי יש לי כמוך, לא דוקטורים אבל מה זה חשוב?
W warszawa1 New member 6/6/04 #23 בשמחה רבה אבוק לח'רבתה של ארבע לאחר סיום כל הצרות עם תקופת הפרקטיקה אשמח כפיר
ר רוית ב New member 15/6/04 #24 הבת שלך בדרך להיות ד"ר../images/Emo22.gif היא היתה מתה לסרס את כל חתולי העיר כמובן. ועוד ללמוד בעיירה הזו עם השם של פוגרום שאני אף פעם לא זוכרת.... כלהכבוד לשולה!!!! מעריצה! שמעת כפיר??? הבת שלה בדרך להיות דוקטורה פשיסקו גאונים במשפחה רק רמי לא יודעים לשחק....
הבת שלך בדרך להיות ד"ר../images/Emo22.gif היא היתה מתה לסרס את כל חתולי העיר כמובן. ועוד ללמוד בעיירה הזו עם השם של פוגרום שאני אף פעם לא זוכרת.... כלהכבוד לשולה!!!! מעריצה! שמעת כפיר??? הבת שלה בדרך להיות דוקטורה פשיסקו גאונים במשפחה רק רמי לא יודעים לשחק....